Author

admin

admin has 523 articles published.

Luahan Bunga Citra Lestari sempena birthday arwah Ashraf Sinclair

117 views

Arwah Ashraf Sinclair kini telah mencecah usia 41 tahun sekiranya masih lagi hidup. Walaupun sudah lagi tiada di dunia ini, balunya iaitu Bunga Citra Lestari telah membuat satu ucapan istimewa buat Ashraf. Penyanyi popular dari seberang ini menukilkan satu ucapan menerusi entry di laman media sosial yang menyatakan dirinya amat berterima kasih kepada arwah Ashraf…

Keep Reading

Siti Elizad nak sangat miliki cahaya mata sendiri, kini buat rawatan kesuburan

3,488 views

Kini dah pun masuk umur 36 tahun, pelakon Siti Elizad mengambil keputusan untuk berusha mendapatkan zuriat setelah 5 tahun berkahwin dan mendirikan rumah tangga. Pelakon ini telah jalani rawatan untuk mendapatkan cahayamata iaitu In vitro fertilization. Mengikut rancangan, rawatan kesuburan ini akan dibuat oleh Elizad bermula pada bulan Oktober tak lama lagi. Siti Elizad membuat…

Keep Reading

Ucapan terbaik dari ibu Mira Filzah tentang erti sebenar perkahwinan

28,269 views

Kini semua adik beradik Mira Filzah telahpun berkahwin. Seramai tiga anak perempuan, ibu bapa Mira Filzah kini syukur anaknya semua telah lengkap dikurniakan pasangan masing-masing. Melalui satu caption di laman IG milik ibu Mira Filzah, puan Faizatul Akmar Hisan memberi ucapan khas buat Mira Filzah dan anak perempuannya yang kini semua dahpun bergelar isteri. Antara…

Keep Reading

Tak ada baby shower, gender reveal, tiada akaun IG, Fazura dan Fattah lebih berahsia

15,084 views

Nur Fazura merupakan penyanyi dan pelakon yang terkenal kat Malaysia ni. Perkahwinannya dengan pelakon idaman ramai, Fattah Amin menjadi topik yang amat hangat pada tahun 2017. Setelah tiga tahun mendirikan rumah tangga yang dilihat amat bahagia, akhirnya pasangan ini menerima berita yang ditunggu oleh setiap pasangan suami isteri iaitu bakal menimang cahaya mata. Kini usia…

Keep Reading

Awal Ashaari risau keadaan, perubahan Scha Alyahya ketika ini

102,961 views

Umum dah tahu bahawa pasangan Awal Ashaari dan Scha Alyahya bakal menimang anak kedua mereka sekitar bulan Februari tahun 2021. Awal Ashaari kini akui agak risau dengan keadaan isterinya Scha Alyahya yang sedang hamil anak kedua mereka. Dari satu perkongsian Awal mendedahkan keadaan Scha Alyahya kini masih ada alahan yang agak teruk walaupun dah masuk…

Keep Reading

Ini sebabnya, Naim Daniel sebak ketika nyanyi di wedding Mira Filzah

7,857 views

Semalam telah diadakan satu lagi majlis resepsi Mira Filzah dan juga suaminya Wan Emir. Majlis itu diadakan di waktu pagi ermula sekitar jam 11am di A Park, Puchong. Memang indah sekali majlis ini apatah lagi temanya adalah garden wedding. Mira Filzah dan suami Wan Emir diihat mengenakan baju berwarna biru cair, memang sejuk mata memandang…

Keep Reading

Takpe saya buncit, janji boyfriend kaya

4,603 views

Kini diketahui ramai bahawa pelakon Atikah Suhaime sedang bahagia jalin hubungan cinta dengan seorang ahli perniagaan, bernama Datuk Lokman Teh. Pasangan ini dikhabarkan ada melancong ke Langkawi bari-baru ini, dan Atikah telah memuatnaik video dan gambar ketika bercuti di pulau itu. Namun ada satu video yang di share oleh Atikah Suhaime yang terima banyak komen…

Keep Reading

Peserta Big Stage, Sandra tak sedarkan diri, terlibat dalam kemalangan jalanraya

4,884 views

Penyanyi yang merupakan salah seorang peserta program realiti nyanyian Big Stage 2020 iaitu Sandra Dianne dilaporkan berada dalam keadaan tak sedarkan diri selepas terlibat dalam satu kemalangan jalan raya. Hal ini telah disahkan oleh wakil syarikat rakaman Sony Music, bernama Vea. Insiden berkenaan berlaku ketika penyanyi ini dalam perjalanan menuju ke Putrajaya, petang hari Sabtu.…

Keep Reading

22 gambar majlis resepsi Mira Filzah tema midnight sky

3,090 views

Pada tarikh 3 September, pelakon terkenal Mira Filzah selamat bernikah dengan artikek hebat, Wan Emir. Kemudian pada hari Jumaat, 4 September, sehari selepas bernikah, pasangan ini telah mengadakan satu majlis resepsi di sebuah hotel terkemuka iaitu di Le Meridien, Putrajaya. Kedua mempelai ini kelihatan sama cantik dan sama padan, amat secocok sekali bagai pinang di…

Keep Reading

1 2 3 53
Go to Top