Author

admin - page 48

admin has 605 articles published.

Teruk kena sebab tampil dgn Aliff Aziz, ini kenyataan Bella Astilla

3,956 views

Akibat daripada kelakuan Bella Astilah yang acapkali buat IG Live bersama bekas suaminya iaitu selebriti Sinagpura, Alif Aziz, ianya telah membuatkan para netizen rasa kurang enak, pendek kata ada yang meluatt dengan tindakan nya itu. Di dalam Video IG secara live itu, ianya telah menunjukan bahawa Bella Astillah tengah menyanyikan lagu berjudul Attention dan Aliff…

Keep Reading

Senarai penuh peserta Gegar Vaganza musim ke6

2,237 views

Dah jadi kebiasaan, antara program reality televisyen paling dinantikan oleh peminat industry hiburan ialah rancangan nyayian veteran iaitu Gegar Vaganza. Memang ramai yang tak sabar nak menonton program Gegar Vaganza musim baru pada tahun ini. Akhirnya semalam, satu sidang media telah dibuat untuk mengumumkan senarai rasmi peserta Gegar Vaganza musim keenam (GV6). Tahun ni banyak…

Keep Reading

Aishah digelar orang tua sakai, ini reaksinya

3,037 views

Siapa yang tak kenal dengan penyanyi bertaraf legenda yang mempunyai suara lunak merdu iaitu Aishah. Kalau masih ingat, nama Aishah mula bersinar kembali setelah dia bergelar yang juara rancangan reality nyanyian Gegar Veganza. Aishah juga dilihat hadir ke Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke32 dan ketika berlangsung ABPH32 itu, dia ada memuat naik di IG…

Keep Reading

Maaf Ara buruk benar, buat malu je pakai seluar pendek atas lutut

3,015 views

Penyanyi BBNU sedang meningkat naik iaitu Ara Johari terus diperkatakan dan jadi tumpuan orang ramai apabila dia tampil berani dan menggayakan fesyen yang amatlah unik ketiak hadir di majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian kali ke 32. Ara dilihat telah pakai baju konsep Kpop atau boy scout iaitu baju sut berwarna biru lembut dengan seluar…

Keep Reading

Dipanggil kereta terpakai oleh Ac Mizal, ini reaksi Elly Mazlein

2,631 views

Lawak jenaka secara live yang terlalu personal dari pengacara Datuk AC Mizal kepada selebriti Elly Mazlein nampaknya telah memakan dirinya sendiri. Ac Mizal yang cuba berjenaka apabila gelar Elly Mazlein sebagai kereta terpakai (used car) ketika satu segmen di Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) ke-32 malam tadi, telah buat penonton kurang senang. Panggilan nama…

Keep Reading

Maaf sayang saya tak kuat, suami Abby Abadi

3,152 views

Artis yang suatu ketika dulu sangat popular dengan kumpulan nyanyian Elite dan juga pelakon drama siri Gerak Khas iaitu Abby Abadi dikejarkan ke hosipital pada Ahad lepas kerana dia mempunyai tekanan darah tinggi yang akan membahayakan nyawanya. Oleh itu Abby Abadi dimasukkan ke wad dan kini sedang di pantau 24 jam oleh pihak doktor. Abby…

Keep Reading

Komen Haneesya Hanee lepas menang artis baru ABPBH, ramai terkejut

2,764 views

Bekas peserta Dewi Remaja 2018/2019 yang mula jadi buah mulut ramai apabila kemenangannya telah ditarik balik iaitu Haneesya Hanee sekali lagi jadi bualan ramai. Ini apabila Ramai yang tak sangka dan terkejut apabila Haneesya Hanee berjaya menggondol anugerah untuk kategori Artis Baru Wanita Popular ABPBH ke-32. Sebaik namanya diumumkan, ramai netizen yang luah rasa terkejut…

Keep Reading

Mira Filzah menang Bintang Paling Popular, Khai Bahar nombor dua

4,119 views

Tahun ni ramai yang setuju bahawa pemenang Anugerah Bintang Popular amatlah layak, sesuai dan seorang selebriti yang memang pun amat popular tahun ni. Di kaca televisyen memang banyak naskahnya ditayangkan, begitu juga di panggung wayang. Selebriti comel iaitu Mira Filzah telah diumumkan sebagai Artis Paling Popular ABPBH Ke 32 semalam. Mira Filzah dapat lebih 6.3…

Keep Reading

Ini gambar terakhir dengan suami – Laudya Cynthia Bella

4,642 views

Ini satu kisah tentang rumah tangga antara pelakon popular Negara seberang Indonesia iaitu Laudya Cynthia Bella. Umum dah tahu bahawa Laudya Cynthia Bella bernikah dengan Engku Emran yang merupakan bekas suami kepada selebriti popular tanah air iaitu Erra Fazira. Dalam perkembangan terkini, menerusi satu perkongsian di laman IG miliknya, Laudya Cynthia Bella membuat satu kenyataan…

Keep Reading

Alif Satar Dedah Nama Dan Wajah Anak Ketiganya

2,497 views

Berita mengembirakan bagi pasangan penyanyi Alif Satar serta isterinya ini apabila mereka berdua kini telah dikurniakan cahaya mata ketiga yang juga merupakan lelaki. Shadila Halid yang juga merupakan isteri kepada penyanyi serta pelakon ini telah memberitahu akan nama anak ketiganya iaitu Muhammad Ali. Isteri kepada Alif Satar ini juga berkata bahawa nama yang diberikan memberi…

Keep Reading

1 46 47 48 49 50 61
Go to Top