Category archive

Viral

Nama resipi “isteri disumbat dalam tong”, ini respon dari Maria Tunku Sabri

132 views

Bekas pengacara rancangan jalan-jalan cari makan, Maria Tunku Sabri jadi perhatian warganet ekoran satu nama menu yang diberikan olehnya ketika memasak. Nama berkenaan melibatkan kes yang berlaku di Johor baru-baru ini melibatkan kes suami dan isterinya yang dijumpai dalam tong. Maria memberi menu masakannya sebagai “suami isteri sumbat dalam tong sekali dengan sayur campur special”.…

Keep Reading

Polis pantau Facebook bekas pelakon, ini reaksi Zul Yahya

883 views

Ada satu laporan dari Berita Harian tentang Polis Perak yang kini sedang memantau seorang pelakon di laman Facebook. Ini kerana beberapa update dari pelakon berkenaan yang dikatakan menolak suntikan vaksin. Hal ini telah disahkan sendiri oleh Ketua Polis Perak iaitu Datuk Mior. Namun sehingga kini tiada tindakan dibuat dan tiada report polis dibuat ke atas…

Keep Reading

Ramai terpesona, tak sangka suara Raysha Rizrose dan Hannah Delisha merdu

6,321 views

Antara pertandingan yang dinantikan oleh peminat industry seni suara tanah air sudah tentu Anugerah Juara Lagu. Setelah ditunda kerana perintah kawalan pergerakkan, kini Anugerah Juara Lagu ke-35 (AJL35) akan diteruskan pada tarikh baru iaitu 14 Mac ini. Pertandingan ini akan diadakan secara live di Auditorium MBSA, Shah Alam jam 9 malam tanpa kehadiran para penonton.…

Keep Reading

(Video) Sajat cakap dah tak nak jadi orang Islam

1,663 views

Sajat kini masih lagi jadi buruan pihak berkuasa. Secara tiba-tiba telah viral pula satu lagi video berkenaan dirinya. Kali ini, jutawan ini dilihat amat kecewa malah meluahkan rasa mahu keluar dari menganuti agama Islam. Menerusi satu laporan oleh portal Harian Metro, video berkenaan tak dapat dipastikan waktu bilakah ianya dirakam oleh Sajat, apatah lagi Instagram…

Keep Reading

Sweetnya, Isa Khan setia tunggu berjam-jam ketika Risteena buat rambut

916 views

Adik beradik pelakon Risteena Munim dan Ruhainies diketahui mempunyai kekasih hati dan sering tayang kemesraan mereka kepada para follower. Adakala ramai netizen yang seakan naik muak, namun ternyata adik beradik ini bahagia dengan pasangan masing-masing. Risteena dan tunangnya Isa Khan khabarnya akan menamatkan zaman solo pada bulan Mac tahun ini. Hal ini mula jadi bualan…

Keep Reading

Ramai terkejut dengan tweet Syafiq Kyle tentang Jennie Blackpink, termasuk Mimi Lana

8,344 views

Baru-baru ini sedang jadi bualan ramai tentang kisah percintaan antara dua superstar dari Korea Selatan iaitu Jennie dari kumpula terkenal Blackpink dan G-Dragon dari kumpulan Big Bang. Sehingga kini syarikat pengurusan kedua-dua penyanyi ini masih lagi belum mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung kisah ini. Jelas syarikat YG Entertainment kisah percintaan merupakan urusan peribadi kedua-dua penyanyi berkenaan.…

Keep Reading

Kenapa saya diperlakukan begini, Sajat ada bukti punca tak hadir mahkamah

1,174 views

Nur Sajat Kamaruzaman menjadi tumpuan setelah dikenakan waran tangkap oleh pihak Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam. Ini gara-gara jutawan ini tidak hadirkan diri ke satu prosiding melibatkan sebutan semula kes dakwaan terhadapnya kerana berpakaian menyerupai wanita. Dari laporan Utusan Malaysia, Nur Sajat mengatakan dia ada sebab yang kukuh kenapa dia tak dapat hadir ke mahkamah…

Keep Reading

Fatin Afeefa report polis angkara foto siput sedut

8,732 views

Pernah terkenal dengan filem kanak-kanak Tentang Bulan, Fatin Afeefa kini dah mempunyai ramai follower. Kalau di laman Instagram, tengok follower pelakon ini dah mencecah seramai lebih satu juta orang. Memang cantik dan genit orangnya, tak macam ibu kepada dua orang anak. Sebab tu Fatin Afeefa sering jadi tumpuan ramai. Maintain cantik. Yang terbaru, Fatin Afeefa…

Keep Reading

Vokalis kumpulan rock kini ambil upah kutip sampah demi kelangsungan hidup

1,275 views

Kumpulan rock kapak Sejati pernah poipular dengan lagu Bila Bunga Dipetik Orang. Lagu ini sampai sekarang popular dan jika pergi karaoke, seringkali dinyanyikan orang. Tapi ramai yang tak tahu tentang perkembangan vokalis kumpulan Sejati ni iaitu Yazid Alias. Pada umur yang sudah mencecah 55 tahun, Yazid kini menampung kehidupannya dengan menambil upah mengutip sampah. Dek…

Keep Reading

1 2 3 28
Go to Top