Categories: Viral

Fatin Afeefa report polis angkara foto siput sedut

Pernah terkenal dengan filem kanak-kanak Tentang Bulan, Fatin Afeefa kini dah mempunyai ramai follower.

Kalau di laman Instagram, tengok follower pelakon ini dah mencecah seramai lebih satu juta orang.

Memang cantik dan genit orangnya, tak macam ibu kepada dua orang anak. Sebab tu Fatin Afeefa sering jadi tumpuan ramai. Maintain cantik.

Yang terbaru, Fatin Afeefa ada upload satu gambar terkininya dengan caption: “Behave, make me.”

Memang ramailah follower yang menulis komen di gambar berkenaan. Namun ada seorang individu yang paling mencuri perhatian apabila Fatin membalas komennya.

Fatin mengatakan dia ada membuat report polis terhadap individu berkenaan kerana menghantar gambar siput sedut kepada nya menerusi direct message.

“Saya dah buat laporan kat polis sebab awak kacau saya dengan hantar gambar siput sedut awak kat direct mesej.”

Di ruang komen, ramai netizen lain yang mengatakan terhibur asetelah Fatin Afeefa melabel siput sedut yang mana sebenarnya itu adalah gambar yang tak elok.

Ramai juga menyokong tindakan Fatin Afeefa untuk buat report kerana isu ini memang agak keterlaluan, satu gangguan pada wanita.

“Report jangan tak report, tak patut buat macam tu” Tulis seorang wanita yang menyokong tindakan Fatin Afeefa.

Fatin Afeefa kini berumur 26 tahun dan mempunyai dua orang cahaya mata iaitu Adam Aisy Arrian dan Ivy Herra Sophia.

Antara lakonan Fatin yang membuatkan dirinya dikenali ialah seperti drama Red Velvet, Monalisa dan the gadis. Tak lupa juga filem selain Tentang Bulan, iaitu  9 September, Volkswagen Kuning dan Hospital.

Selain berlakon filem dan juga drama, Fatin Afeefa juga mempunyai vocal yang padu dan pernah buat beberapa cover lagu yang amat merdu.

Recent Posts

“Terjadi sesuatu membelenggu maka tiada restu” Luahan ibu Hannah Delisha

Sebelum ini ramai yang terkejut dengan berita pernikahan pelakon jelita dari negara jiran iaitu Hannah Delisha dengan Imam Shah. Rupanya…

3 hours ago

Nama resipi “isteri disumbat dalam tong”, ini respon dari Maria Tunku Sabri

Bekas pengacara rancangan jalan-jalan cari makan, Maria Tunku Sabri jadi perhatian warganet ekoran satu nama menu yang diberikan olehnya ketika…

7 hours ago

“Bukan Aizat” Zahirah Macwilson ajar sebut nama anaknya dengan betul

Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza kini telah pun secara terbuka tayang wajah anaknya baru-baru ini di usia anaknya dua…

8 hours ago

“Orang tak mampu memanglah cakap no class” Isu Dato Seri Vida pakai cincin emas besar

Ada satu video di Instagram yang diupload oleh jutawan terkenal Dato Seri Vida yang jelas menunjukkan cincin emas yang amat…

23 hours ago

Serunding Saharul Ridzwan sampai berulat, tak laku terus

Asam garam kalau berniaga, kadangkala untung banyak tetapi boleh juga jatuh dan alami kegagalan. Itulah pahit manis jika berniaga. Pelakon…

1 day ago

Mak ayah tak ajar ke, terdedah kalah orangkapir, Azhar Sulaiman akhirnya respon

Pelakon Azhar Sulaiman diketahui mempunyai seorang anak gadis yang amat popular di laman media sosial bernama Kasih Iris Leona. Leona…

1 day ago

This website uses cookies.