Categories: Hiburan

Alone, away from family, Fatin Afeefa buat self isolation 14 hari

Pelakon Fatin Afeefa kini antara mereka yang telah buat self isolation setelah pelang dari trip bekerja. Pelakon yang popular ketika kanak-kanak menerusi filem Tentang Bulan ini memberitahu dia kini telah kuarantin diri dan berjauhan dengan keluarganya terutama anak-anaknya.

Fatin Afeefa berkongsi tentang hal ini menerusi laman IG miliknya dan menyatakan pada hari ini dia sedang jalani hari kesepuluh dari empat belas hari kuarantin setelah pulang dari trip bekerja.

Ini kongsinhya di laman media Instagram: “Saya amat rindu dengan dua anak kecil yang selalu buat saya pening (sambil tulis emoji sayu). Saya kini dah hari kesepuluh kuarantin diri sendiri di rumah, sendirian berjauhan dengan family saya. Walaupun saya kini taka da langsung sebarang sign dan juga symptom, selepas pulang dari trip kerja, saya kena buatnya juga, ini sebagai precaution.

“Walaupun berjauhan dengan anak saya, akmi buat call video facetime setiap hari. Kedua anak saya itu kini di rumah ibu saya, mereka selamat di sana. Terima kasih kepada ibu saya dan juga adik saya Fatin Afeqah sebab jaga mereka dengan baik. Okeylah saya akan mental breakdown nanti. Selamat tinggal buat masa sekarang ini.

Di laman media sosialnya, Fatin seringkali buat video yang menunjukkan dia amat sunyi seorang diri. Untuk isi masa terluang, Fatin Afeefah beberapa kali muat naik video tiktok.

Untuk pengetahuan semua, Fatin Afeefa 25 tahun, pernah berkahwin sebanyak dua kali. Perkahwinan pertamanya tidak diketahui dengan siapa namun Fatin ada seorang anak sebelum berpisah. Kemudian Fatin Afeefa telah berkahwin dengan pelakon bernama Adam Shahz dan mereka dah pun berpisah. Fatin dan Adam ada seorang anak bersama.

Adam Shahz sebelum ini viral ketika perintah kawalan pergerakkan apabila aktif memberi bantuan menjadi ahli sukarela Angkatan Pertahanan Awam Putrajaya dan beri bantuan kepada frontliner yang sedang bekerja.

Share

Recent Posts

Dato Seri Vida dedah punca sebenar datang rumah Iqbal jam 3 pagi

Kisah antara Dato Seri Vida masih lagi belum berakhir apabila jutawan berkenaan hadir ke rumah…

4 hours ago

“Saya bukan pelawak, memang bukan bidang tetapi..” Ini komen Uqasha Senrose

Uqasha Senrose telah menjadi pilihan pihak produksi sebagai salah seorang juri untuk pertandingan lawak terkenal,…

1 day ago

Dato Seri Vida masuk ke kawasan rumah tanpa pengetahuan Iqbal pada jam 3 pagi

Ahmad Iqbal sekali lagi mendedahkan sesuatu yang mengejutkan hari ini. Ini apabila sekitar jam 3…

2 days ago

Shahrol Shiro persoal pemilihan juri Maharaja Lawak Mega

Rancangan yang popular di Malaysia iaitu Maharaja Lawak Mega 2021 telah bermula malam tadi. Sebanyak…

2 days ago

“Caprice berlagak, syok sendiri, nak ikut pendapat dia saja” Iqbal pilih Floor88

Usahawan yang kini sedang viral iaitu Ahmad Iqbal mengambil peluang nama sedang naik dan mahu…

3 days ago

“Ingatkan Pak Nil tadi” Komen netizen kepada foto Juliana Evans

Sekarang kerajaan dah pun buka border, dan semua boleh rentas negeri untuk pulang ke kampung…

3 days ago

This website uses cookies.