Categories: Viral

Banyak wanita DM, nak kahwin dengan Azal, tapi dia nak yang vogue saja

Selebriti tanah air Zarina Zainuddin ada buat kenyataan bahawa anaknya mahu berkahwin. Kemudian Zarina juga ada berkata akan membayar gaji kepada bakal menantunya itu, sekiranya mahu menjaga dan menjadi isteri kepada Azal.

Setelah kisah itu menjadi tular, Zarina mendedahkan dia telah menerima begitu banyak Direct Message, DM berkaitan hal berkenaan di laman Instagram miliknya.

Rata-rata mesej yang diterima adalah dari golongan wanita yang mahu berkahwin dengan Azal, salah seorang anak kembarnya yang telah di diagnose mengalami autism.

Zarina, turut mendedahkan range umur adalah ada yang sebaya dengan umur anaknya iaitu 25 tahun, dan ada yang lebih tua dari Azal, sehingga sebaya umur Zarina iaitu 51 tahun.

“Setelah kisah itu keluar media, sampai masuk Harian Metro, saya dapat DM yang amat banyak. Semuanya mahu berkahwin dengan Azal. Ada yang umurnya 36 tahun dan sebaya usia dengan saya pun ada. Ini kerana berpunca dari gaji yang saya offer tu.”

“Namun seperti yang pernah saya cakapl, Azal ni seorang yang memilih. Dia kata hanya mahu wanita yang vogue saja. Dia mahu yang cantik lawa, tidak memakai tudung, mempunyai kaki panjang, putih melepak dan hidungnya mancung.”

Melihat banyak mesej yang diterima, Zarina berkata dia tak balas semua mesej tersebut.

“Saya hanya baca saja mesej tersebut. Bukannya tak nak balas tapi takut nanti macam bagi harapan sebab anak saya ini seorang yang amat memilih. Apa yang anak saya gambarkan tu, rasanya hanya dongeng di dalam khayalannya saja. Apapun saya pasrah.”

“Kalau Azal boleh belajar untuk terima seadanya, syukur alhamdulillah. Tapi kalau tidak, biarlah dia tunggu hadrinya bidadari di syurga kelak.”

Tentang tawaran gaji yang dibuat oleh Zarina, ianya bergantung kepada wanita berkenaan, dan Zarina tak berkira sangat.

“Berkaitan jumlah atau amount gaji tu, saya sebenarnya tidak kisah nak bayar asalkan ianya sesuai dengan pilihan Azal.”

Share

Recent Posts

Ibu dilabel bibik.. Ini reaksi Anna Jobling

Nama Anna Jobling kini sedang meningkat naik. Pemilik nama sebenarnya, Anna Ellisa Gustin Jobling Abdul…

1 day ago

“Mengata orang, nanti balik kat ampa” Ibu Masya Masyitah

Sudah beberapa kali penyanyi remaja, Masya Masyitah tampil dengan gaya atau fesyen yang kurang disenangi…

1 day ago

“Shila, apahal ko tindik hidung tu”

Antara peserta pilihan untuk rancangan Gegar Vaganza musim ke sembilan ini ialah penyanyi Shila Amzah,…

2 days ago

Kisah misteri wanita lagu viral “Begitu syulit lupakan Rehan”, 16 kali dah hamil

Antara lagu yang terngiang ngiang sekarang berbunyi seperti ini: “Begitu syulit lupakan Rehan, apa lagi Rehan…

2 days ago

Ini penjelasan penuh dari Aprena Manrose tentang berniqab

Ini sedikit cerita dan perkembangan tentang pelakon Aprena Manrose yang juga adik kepada Oktavia Manrose…

3 days ago

“Kami akan cuti tak lama lagi, masa tu saya tak sekat wajah Bilal” Neelofa

Baby Bilal, anak sulung kepada Neelofa dan Pu Riz seringkali jadi tajuk utama media di…

3 days ago

This website uses cookies.