Hiburan

“Cucuk muka sebab nak nampak elok, untuk kerjaya” Amelina buat muka sebab kerja

Penyanyi yang dikenali dengan genre dangdut iaitu Amelina pernah muatnaik satu video dia buat rawatan untuk wajahnya di laman media…

5 hours ago

“Aku ni tak pantang langsung” Syatilla Melvin

Pasangan pelakon terkenal Shaheizy Sam dan isteri Syatilla Melvin selamat menimang cahaya mata yang ketiga baru-baru ini. Syatilla telah pun…

9 hours ago

Perkahwinan suami dan isteri pertama memang dah ada masalah ~ Miera Leyana

Miera Leyana, 29 tahun, berkahwin dengan ahli perniagaan, bernama Rosland Othman, 49 tahun dua tahun yang lepas. Jurang usia 20…

15 hours ago

“Saya pegang kata ulama” Ini respon Amar Asyraf tentang isu dah nikah kali ketiga

Pelakon Amar Asyraf mula jadi sebutan setelah kes pengesahan talak tiga dengan bekas isteri kedua iaitu Vivy Jeffrey. Kemudian semalam,…

18 hours ago

Daiyan Trisha pakai seluar pendek nampak peha, netizen ingatkan kembali tentang umrah

Daiyan Trisha antara beberapa artis yang telah pergi ke tanah suci untuk mengerjakan umrah pada bulan April yang lalu. Pemergian…

1 day ago

Kecoh jadinya, Janna Nick tergolek, terjatuh kebelakang dari kerusinya

Ada satu kejadian yang agak kecoh di sebuah rancangan hiburan terkenal iaitu I Can See Your Voice Malaysia  musim kelima…

1 day ago

Neelofa tayang inilah wajah seakan baby Bilal

Wajah anak sulung kepada pasangan selebriti terkenal tanah air iaitu Neelofa dan Pu Riz boleh dikatakan sering saja jadi trending.…

1 day ago

“Yang penting taknak tertekan” ~ Dua minggu bergelar ibu, ni respon Mira Filzah

Kini dah masuk dua minggu pelakon dan pengacara terkenal Mira Filzah bergelar ibu. Mira Filzah selamat melahirkan anak sulungnya, baby…

2 days ago

Dah jelas sangat dah, isteri Haqiem Rusli tayang baby bump

Sudah hampir 6 bulan mendirikan rumah tangga, penyanyi remaja yang amat popular iaitu Haqiem Rusli dan isterinya Anis Sofea kini…

2 days ago

Amar Asyraf dah kahwin lagi, buat kali ketiga?

Semua dah tahu tentang kisah pelakon Amar Asyraf yang disahkan sudah berpisah dengan talak tiga ke atas isteri keduanya bernama…

2 days ago

This website uses cookies.