Category archive

Viral

Netizen teruja penampilan baru Sharifah Haslinda, kakak Shiera dan Sakinah

1,058 views

Sebut saja nama Sharifah Shahirah dan Sharifah Sakinah, semua pun tahu mereka berdua merupakan antara selebriti adik beradik yang amat popular di negara ini. Sharifah Sahirah atau Shiera terkenal sebagai pengacara yang kelakar sebelum masuk ke dunia penyampai radio. Kini Shiera merupakan Deejay untuk Suria FM. Lain dengan adiknya iaitu Sharifah Sakinah, seorang pelakon yang…

Keep Reading

Netizen terhibur Tok Ram gurau dengan Alyah, siap panggil “Jah”, kata tak cantik

3,405 views

Pasangan suami isteri, composer Datuk Ramli Ms dan penyanyi, Datin Alyah kadangkala jadi tajuk berita. Bukannya ada isu apa, tetapi kadangkala gurauan antara mereka yang jadi perhatian. Bila dah kahwin, memang gurauan antara suami isteri itu penting untuk merapatkan lagi hubungan sesama pasangan. Begitulah yang dilakukan oleh kedua-dua pasangan selebriti terkenal ini. Datuk Ramli Ms…

Keep Reading

(Video) Family tak tahu di mana Sajat berada, saya tak nak amik tahu ~ Mustika

1,394 views

Sajat nama yang cukup terkenal kat Malaysia. Ketika ini jutawan ini sedang hilang dari radar, setelah diburu pihak berkuasa. Semuanya gara-gara satu kes mahkamah yang mendakwanya memakai pakaian wanita di satu event. Sudah beberapa bulan Sajat gagal dijejaki, dan namanya semakin hilang menyepi. Namun begitu, nama Sajat kembali menjadi bualan beberpa hari lalu. Ini apabila,…

Keep Reading

“Anak menteri sop kelaut” Netizen kecewa Dafi antara juri All Together Now

1,560 views

Rancangan reality, All Together Now Malaysia menerima banyak komen yang tak berapa nak elok sejak ditayangkan Ahad lalu. Ternyata netizen naik angin setelah menonton rancangan berkenaan yang menghimpunkan ramai artis sebagai juri di atas pentas. Kemudian, menerusi gambar dan video yang disebarkan, ramai mula mempersoalkan sop ketika rancangan ini dirakamkan. Malahan, ada yang mula membandingkan,…

Keep Reading

“Terbaik nurse ni” Netizen puji nurse yang suntik vaksin pada Aedy Ashraf

1,035 views

Sekarang ini semua rakyat Malaysia sedang diberi suntikan vaksin kerana wabak yang sedang melanda. Vaksin ini penting untuk menguatkan imunisasi seseorang selain menjadikan masyarakat jadi lebih kebal dengan wabak ini yang dikenali dengan nama herd immunity. Sekiranya herd immunity berjaya dicapai, maka lebih sukarlah sesuatu wabak itu untuk merebak kepada orang lain. Okey, berbalik kepada…

Keep Reading

Upload video atas katil untuk review, Zara Zya minta netizen open minded

2,584 views

Semalam pelakon Zara Zya ada post satu entry tentang satu produk. Video yang diupload adalah adegan satu pasangan berada di atas katil. Ini membuatkan ramai netizen yang menonton entry berkenaan berasa agak kurang senang dan menyatakan ianya amat tak sesuai untuk di post oleh Zara. Zara Zya akhirnya memberi jawapan tentang isu ini. Jelas pelakon…

Keep Reading

Dapat hadiah ikan salmon, tapi beri pada kucing, Datuk Rizalman dilabel kekwat

7,609 views

Memang jarang pereka fesyen terkenal, Datuk Rizalman menerima komen yang kurang baik dari orang ramai. Namun kali ini Rilzaman benar-benar buat ramai yang tak setuju dengan perbuatannya. Semuanya bermula apabila Rizalman menerima hadiah berupa ikan salmon dari peminatnya. Walaupun ikan berkenaan mahal dan digemari ramai orang diluar sana, ternyata Rizalman tak makan ikan berkenaan. Akan…

Keep Reading

Ramai terhibur, adik perempuan Sajat buat parodi abangnya sendiri

15,052 views

Kalau saja sebut nama Nur Sajat sudah tentu ramai yang kenal. Nama ini memang sering tercalit dengan pelbagai isu. Terutama isu berkenaan jantina yang mana telah maklum bahawa nama penuh Sajat ialah Muhammad Sajjad Kamaruzzaman seperti yang tercatit melalui laporan berita ketika Sajat naik mahkamah. Sajat juga ketika ini sedang diburu pihak berkuasa dan masih…

Keep Reading

Anju dedah bekas suami minta RM10k, ada report polis isu nak sebar gambar?

1,268 views

Kisah antara pelakon Zarina Anjoulie dan bekas suaminya Eilyas Azhar nampaknya masih belum lagi berakhir. Menerusi satu laporan portal Ohmymedia, pelakon ini ada beberapa kali post bukti yang menunjukkan apa yang bekas suaminya dah buat kepadanya. Antara yang ditunjukkan ialah lelaki berkenaan telah meminta wang sebanyak RM10 ribu untuk melafazkan cerai. Zarian Anjoulie yang lebih…

Keep Reading

Anak dipersenda rakan sekolah, Bell Ngasri dedah puncanya

1,516 views

Mempunyai seorang bapa yang popular ni banyak juga cabarannya. Menerusi satu kenyataan, pelakon yang menjadi sebutan ramai sekitar bulan puasa lepas iaitu Bell Ngas, akui anaknya telah dipersenda rakan-rakan sekolahnya. Ini gara-gara wataknya dalam filem box office, 18 Puasa di kampung Pisang. Watak Bell Ngasri dalam filem iatu bernama Barkoba seorang yang dikenali kerana tidak…

Keep Reading

1 2 3 36
Go to Top