Categories: Viral

Datin Eina Azman tayang body, pinggang ramping macam kerengga

Pelakon Datin Paduka Eina Azman terkenal dengan video memasak yang selalu viral di laman Instagram.

Memang tak dinafikan, Eina Azman seorang isteri yang hebat memasak dan resepinya semuanya nampak sedap.

Walaupun sering memasak, Eina Azman sebenarnya seorang yang sentiasa menjaga bentuk badannya.

Baru-baru ini, Eina Azman ada menunjukkan gambar terkininya yang jelas dia kelihatan amat ramping sekali.

Pelakon berumur 26 tahun ini telah upload beberapa video pendek menunjukkan impiannya untuk memilik berat badan ideal serta bentuk badan yang diidamkan sudah tercapai. Jelas Eina, kini ukuran pinggangnya adalah 22 inches.

Menerusi caption, Eina Azman ada menulis sekiranya untuk mendapat apa yang diidamkan, seseorang itu kena kuat berusaha dan bukannya hanya bermimpi sahaja.

Jangan hanya meminta sahaja, kena kerja untuk mendapatkannya. Ye betul saya merupakan ibu kepada anak kembar.”

Di ruangan komen juga Eina turut berpesan dan memberi tip bagaimana dia dapat badan seperti itu walaupun sudah bergelar ibu.

Ye betul, nak dapat badan cantik tak semestinya kena bedah. Kita kena bersenam, dan jug menjaga pemakanan. Sure akan kelihatan cantik dan original.”

Memang jelas, ramai kaum wanita yang menulis komen memuji bentuk badan yang dimiliki oleh Eina Azman, sememangnya impian wanita.

Namun ada juga yang mula menyamakan bentuk badan seperti ahli perniagaan Nur Sajat.

Ada juga follower yang menulis komen mengatakan Eina Azman memang cantik namun kelihatan seperti terlalu kurus sangat.

Membalas komen yang ditulis oleh followernya, Eina Azman tak mahu disamakan dengan Sajat dan turut mendedahkan berat badannya ketika ini.

Sorry ye, saya ni original, ibu kepada dua orang anak. Tak kurus sangat pun, berat saya sekarang 51 kilogram.”

Kemudian ada juga yang menulis komen gambar atau video berkenaan agak terdedah dan tak sesuai di tayang kepada umum.

Apapun, yang penting, semua orang kena dapatkan berat badan yang unggul dan juga sentiasa sihat. Nak sihat kenalah usaha, jaga makan dan sentiasa beriadah, seperti yang diamalkan oleh Datin Paduka Eina Azman.

Share

Recent Posts

Dato Seri Vida dedah punca sebenar datang rumah Iqbal jam 3 pagi

Kisah antara Dato Seri Vida masih lagi belum berakhir apabila jutawan berkenaan hadir ke rumah…

2 hours ago

“Saya bukan pelawak, memang bukan bidang tetapi..” Ini komen Uqasha Senrose

Uqasha Senrose telah menjadi pilihan pihak produksi sebagai salah seorang juri untuk pertandingan lawak terkenal,…

1 day ago

Dato Seri Vida masuk ke kawasan rumah tanpa pengetahuan Iqbal pada jam 3 pagi

Ahmad Iqbal sekali lagi mendedahkan sesuatu yang mengejutkan hari ini. Ini apabila sekitar jam 3…

2 days ago

Shahrol Shiro persoal pemilihan juri Maharaja Lawak Mega

Rancangan yang popular di Malaysia iaitu Maharaja Lawak Mega 2021 telah bermula malam tadi. Sebanyak…

2 days ago

“Caprice berlagak, syok sendiri, nak ikut pendapat dia saja” Iqbal pilih Floor88

Usahawan yang kini sedang viral iaitu Ahmad Iqbal mengambil peluang nama sedang naik dan mahu…

3 days ago

“Ingatkan Pak Nil tadi” Komen netizen kepada foto Juliana Evans

Sekarang kerajaan dah pun buka border, dan semua boleh rentas negeri untuk pulang ke kampung…

3 days ago

This website uses cookies.