Categories: Hiburan

Doa yang terbaik untuk dia, Fathia tentang Zarina Anjoulie free hair

Para peminat dunia hiburan tanah air ramai yang dah tahu tentang Zarina Anjoulie yang dah buat keputusan muktamad untuk tak lagi pakai tudung dan berhijab. Ianya telah mendapat liputan pihak media dan portal hiburan dan juga dapat perhatian dari para peminatnya.

Pernah amat rapat dan kawan baik dengan Zarina Anjoulie, pelakon Fathia Latiff telah ditanya pendapat dan komen tentang kes berkenaan.

Ketiak ditemubual, Fathia berkata dia tak mahu untuk komen panjang tentang apa yang berlaku terhadap zarina Anjoulie dan enggan mengulas ulasan lanjut tentang hal berkenaan.

Akan tetapi, Fathia Latiff berkata, dia berharap supaya para netizen dan orang ramai di luar sana sentiasa mendoakan yang baik-baik sahaja untuk Zarina Anjoulie.

Ini komen Fathia: “Saya tak berani nak komen apa-apa kerana itu adalah kehidupan dia dan saya hanya mendoakan yang terbaik untuk dia. Kita tak tahu apa yg dia tgh hadapi sekarang tetapi saya berharap yang terbaik untuk dia”

Dalam pada itu, Fathia Latiff berkata dia dah lama tak berhubung dengan Zarina Anjoulie, dan pernah cuba nak contact tetapi gagal.

“Fathia sudah tak contact dia agak lama juga sebenarnya. Saya ada cuba contact dia tapi tidak dapat. Sekarang pun saya agak busy dengan Fathia punya kerjaya, untuk melancarkan lagu baru sy, saya busy dengan kerjaya saya lah. Saya doakan supaya dia tenang dan gembira. Saya harap dia tidak bersedihlah. Itu paling penting”

Fathia Latiff kini sedang mencuba nasib sebagai penyanyi dan bakal melancarkan single pertamanya. Lagu Fathia berjudul Jika Aku Tahu akan jadi lagu pertama nyanyian Fathia yang sebelum ini popular sebagai pelakon utama drama Ariana Rose.

Share

Recent Posts

Rupanya wanita hamil mengidam Lamborghini ialah adik ipar Ahmad Iqbal

Nama ahli perniagaan Ahmad Iqbal Zulkefli kini sedang berlegar legar di media. Sana sini semua…

5 hours ago

“Kacak sampai menangis, Cik B pula boleh buang saya kalau tak jaga mama” Iqbal

Ahmad Iqbal Zulkefli tampil memberi respon tentang anak-anak Dato Seri Vida setelah mereka ada memberi…

5 hours ago

“Yes RM10k sebulan please” Itu permintaan Kacak

Selepas anak perempuan Datuk Seri Vida iaitu Cik B tampil memberi komen bahawa dia tak…

1 day ago

Shuib bawa anak-anak melawat kubur sempena hari lahir arwah Siti Sarah

Pada hari ini iaitu 15 September, telah jatuh hari kelahiran buat arwah Siti Sarah, isteri…

2 days ago

Alif Satar sound wanita mengata isterinya tak lawa, jarang Alif naik angin

Memang jarang-jarang selebriti Alif Satar ni naik angin dengan netizen tetapi baru-baru ini ianya telah…

2 days ago

Dayah Zubit bukan lagi pengasuh Aafiyah, Siti Nurhaliza dah cari pengganti

Sebelum ini ramai yang kenal degan penjaga atau pengasuh anak Siti Nurhaliza, Siti Aafiyah iaitu…

2 days ago

This website uses cookies.