Categories: Viral

Fatin Afeefa report polis angkara foto siput sedut

Pernah terkenal dengan filem kanak-kanak Tentang Bulan, Fatin Afeefa kini dah mempunyai ramai follower.

Kalau di laman Instagram, tengok follower pelakon ini dah mencecah seramai lebih satu juta orang.

Memang cantik dan genit orangnya, tak macam ibu kepada dua orang anak. Sebab tu Fatin Afeefa sering jadi tumpuan ramai. Maintain cantik.

Yang terbaru, Fatin Afeefa ada upload satu gambar terkininya dengan caption: “Behave, make me.”

Memang ramailah follower yang menulis komen di gambar berkenaan. Namun ada seorang individu yang paling mencuri perhatian apabila Fatin membalas komennya.

Fatin mengatakan dia ada membuat report polis terhadap individu berkenaan kerana menghantar gambar siput sedut kepada nya menerusi direct message.

“Saya dah buat laporan kat polis sebab awak kacau saya dengan hantar gambar siput sedut awak kat direct mesej.”

Di ruang komen, ramai netizen lain yang mengatakan terhibur asetelah Fatin Afeefa melabel siput sedut yang mana sebenarnya itu adalah gambar yang tak elok.

Ramai juga menyokong tindakan Fatin Afeefa untuk buat report kerana isu ini memang agak keterlaluan, satu gangguan pada wanita.

“Report jangan tak report, tak patut buat macam tu” Tulis seorang wanita yang menyokong tindakan Fatin Afeefa.

Fatin Afeefa kini berumur 26 tahun dan mempunyai dua orang cahaya mata iaitu Adam Aisy Arrian dan Ivy Herra Sophia.

Antara lakonan Fatin yang membuatkan dirinya dikenali ialah seperti drama Red Velvet, Monalisa dan the gadis. Tak lupa juga filem selain Tentang Bulan, iaitu  9 September, Volkswagen Kuning dan Hospital.

Selain berlakon filem dan juga drama, Fatin Afeefa juga mempunyai vocal yang padu dan pernah buat beberapa cover lagu yang amat merdu.

Share

Recent Posts

“Mampu ke cari pengganti macam aku, saya rupawan, genit manja” DS Vida

Semua pun dah tahu bahawa, Ahmad Iqbal Zulkefli kini sedang membawa diri ke negara jiran…

17 hours ago

Adik dedah mesej Datuk Fazley Yaakob “I’m not fantastic singer”

Dua kali berturut-turut penyanyi Dato Fazley Yaakob berada di dua kedudukan terbawah untuk rancangan Gegar…

20 hours ago

Peserta Gegar Vaganza 6, Roy masih terlantar di hospital

Penyanyi yang juga bekas peserta Gegar Vaganza iaitu Roy, dikatakan sedang terlantar dan masih lagi…

22 hours ago

Iqbal nak kenali Rossa lebih mendalam, “Suka tengok dia, sopan, tak gedik”

Berada di negara jiran Indonesia, Ahmad Iqbal turut menjadi perhatian setelah melahirkan hasrat untuk membeli…

1 day ago

“Kenapa mereka diperlakukan begitu, memalukan Dato Fazley dan Ani Mayuni” ~penonton

Semalam minggu kedua Gefar Vaganza telah berlangsung dengan lancarnya. Sekali lagi Aliff Aziz dan Adibah…

2 days ago

Luahan Rosa Serra, Shuk tak beri kerjasama? Rasa digantung tak bertali

Rossa Sera isteri kepada pelawak Shuk Sahar dilihat kini bertekad untuk tidak mahu lagi hidup…

2 days ago

This website uses cookies.