Categories: Viral

Fatin Afeefa report polis angkara foto siput sedut

Pernah terkenal dengan filem kanak-kanak Tentang Bulan, Fatin Afeefa kini dah mempunyai ramai follower.

Kalau di laman Instagram, tengok follower pelakon ini dah mencecah seramai lebih satu juta orang.

Memang cantik dan genit orangnya, tak macam ibu kepada dua orang anak. Sebab tu Fatin Afeefa sering jadi tumpuan ramai. Maintain cantik.

Yang terbaru, Fatin Afeefa ada upload satu gambar terkininya dengan caption: “Behave, make me.”

Memang ramailah follower yang menulis komen di gambar berkenaan. Namun ada seorang individu yang paling mencuri perhatian apabila Fatin membalas komennya.

Fatin mengatakan dia ada membuat report polis terhadap individu berkenaan kerana menghantar gambar siput sedut kepada nya menerusi direct message.

“Saya dah buat laporan kat polis sebab awak kacau saya dengan hantar gambar siput sedut awak kat direct mesej.”

Di ruang komen, ramai netizen lain yang mengatakan terhibur asetelah Fatin Afeefa melabel siput sedut yang mana sebenarnya itu adalah gambar yang tak elok.

Ramai juga menyokong tindakan Fatin Afeefa untuk buat report kerana isu ini memang agak keterlaluan, satu gangguan pada wanita.

“Report jangan tak report, tak patut buat macam tu” Tulis seorang wanita yang menyokong tindakan Fatin Afeefa.

Fatin Afeefa kini berumur 26 tahun dan mempunyai dua orang cahaya mata iaitu Adam Aisy Arrian dan Ivy Herra Sophia.

Antara lakonan Fatin yang membuatkan dirinya dikenali ialah seperti drama Red Velvet, Monalisa dan the gadis. Tak lupa juga filem selain Tentang Bulan, iaitu  9 September, Volkswagen Kuning dan Hospital.

Selain berlakon filem dan juga drama, Fatin Afeefa juga mempunyai vocal yang padu dan pernah buat beberapa cover lagu yang amat merdu.

Share

Recent Posts

Elizabeth Tan umum ada autoimmune disease, rambut ada tompok botak

Elizabeth Tan pada hari ini akhirnya mendedahkan bahawa sebenarnya dirinya merupakan antara pesakit autoimmune.  Kesan…

13 hours ago

Nad Zainal jalani proses cucian darah, plasma exchange, dan buah pinggang terjejas

Ini perkembangan terkini tentang pelakon Nad Zainail atau nama penuhnya Farah Nadia Zainal, 32 tahun. …

1 day ago

Jadi orang terawal beri kenyataan tentang Nad Zainal, ini status hubungan Ungku Ismail

Ramai yang kini mendoakan pelakon Nad Zainal, 32 tahun, yang sedang dirawat dan dipantau di…

2 days ago

“Doktor syak Nad Zainal kena autoimmune disease”

Pelakon Nad Zainal masih lagi kritikal dan sedang berjuang di unit ICU di Hospital Ampang…

2 days ago

Ini kenyataan dari bekas suami Nad Zainal, update keadaan anak-anak

Ramai yang terkesima dengan berita pelakon Nad Zainal yang kini sedang kritikal dan sedang dipantau…

2 days ago

“Nad Zainal sedang kritikal sekarang ini”

Ini perkembangan terkini tentang pelakon Nad Zainal yang dimasukkan ke unit ICU sejak semalam.  Semalam,…

3 days ago

This website uses cookies.