Categories: Viral

Fatin Afeefa report polis angkara foto siput sedut

Pernah terkenal dengan filem kanak-kanak Tentang Bulan, Fatin Afeefa kini dah mempunyai ramai follower.

Kalau di laman Instagram, tengok follower pelakon ini dah mencecah seramai lebih satu juta orang.

Memang cantik dan genit orangnya, tak macam ibu kepada dua orang anak. Sebab tu Fatin Afeefa sering jadi tumpuan ramai. Maintain cantik.

Yang terbaru, Fatin Afeefa ada upload satu gambar terkininya dengan caption: “Behave, make me.”

Memang ramailah follower yang menulis komen di gambar berkenaan. Namun ada seorang individu yang paling mencuri perhatian apabila Fatin membalas komennya.

Fatin mengatakan dia ada membuat report polis terhadap individu berkenaan kerana menghantar gambar siput sedut kepada nya menerusi direct message.

“Saya dah buat laporan kat polis sebab awak kacau saya dengan hantar gambar siput sedut awak kat direct mesej.”

Di ruang komen, ramai netizen lain yang mengatakan terhibur asetelah Fatin Afeefa melabel siput sedut yang mana sebenarnya itu adalah gambar yang tak elok.

Ramai juga menyokong tindakan Fatin Afeefa untuk buat report kerana isu ini memang agak keterlaluan, satu gangguan pada wanita.

“Report jangan tak report, tak patut buat macam tu” Tulis seorang wanita yang menyokong tindakan Fatin Afeefa.

Fatin Afeefa kini berumur 26 tahun dan mempunyai dua orang cahaya mata iaitu Adam Aisy Arrian dan Ivy Herra Sophia.

Antara lakonan Fatin yang membuatkan dirinya dikenali ialah seperti drama Red Velvet, Monalisa dan the gadis. Tak lupa juga filem selain Tentang Bulan, iaitu  9 September, Volkswagen Kuning dan Hospital.

Selain berlakon filem dan juga drama, Fatin Afeefa juga mempunyai vocal yang padu dan pernah buat beberapa cover lagu yang amat merdu.

Share

Recent Posts

Abang Ali disahkan pergi buat selamanya akibat kemalangan, menangis Yusof Azmi

Aktivis terkenal Abang Ali yang sering bersama Yusuf Azmi (Semboyan) dimaklumkan telah menghembuskan nafasnya yang…

7 hours ago

Remy Ishak tak selesa bawa isteri pergi majlis

Pelakon Remy Ishak, 39 tahun, telah pun menamatkan zaman bujangnya pada bulan Ogos tahun 2021.…

8 hours ago

“Rela pegang ular atau pencuri masuk, berbanding jumpa hantu” ~Nora Danish

Demi menjayakan wataknya, pelakon popular Nora Danish sanggup memberanikan diri dan memegang haiwan reptilian iaitu…

11 hours ago

“Saya beritahu Bella, kita kena hormati pandangan orang lain” Aliff Aziz

Finalis Gegar Vaganza musim kelapan iaitu Aliff Aziz tak terlepas dari komen kurang baik dari…

1 day ago

“Ianya satu mimpi ngeri” Nynaa sebak bila teringat, suami upah dua bodyguard

Semua pun tahu tentang kisah yang melanda rumah tangga pelakon Nynaa Harizal dan suaminya, ahli…

1 day ago

Mira Filzah sah hamil, usia kandungan lebih kurang 6 bulan, Tahniah!

Teka teki tentang kehamilan pelakon jelita Mira Filzah akhirnya telah terjawab. Semalam, menerusi satu posting…

1 day ago

This website uses cookies.