Categories: Viral

“Kecik-kecik dah ajar warna rambut, sumpah tak lawa” ~ Netizen

Penyanyi Lan Solo dan isterinya Sheila telah muatnaik beberapa gambar menunjukkan anak-anak mereka telah mewarna rambut.

Dapat dilihat warna rambut anak-anak perempuan diwarnakan dengan colour blonde manakala anak lelaki mereka mempunyai warna rambut purple.

Di laman Ig milik Sheila, dia meluahkan rasa lega sebab masih sempat colour anak-anaknya sebelum perintah kawalan pergerakkan.

Menerusi entry berkenaan, Sheila membidas mereka yang sibuk nak persoalkan tindakannya itu, dan mengatakan tak perlu nak kecam.

Nasib baik sempat buat blonde rambut anak-anak. Kini dah nak PKP ye wak. Malas dah nak fikir kenapa. Korang semua nak tahu tak, buat rambut anak empat orang ni saja dah boleh botak kepala daddy dorang.

Takkan ini pun ada yang nak kecam, duit daddy mereka, bukan duit korang pun.

Mommy belum tahu lagi daddy nak bagi apa, gelang emas agaknya. Eh suami kita wak. Tak guna duit awak dan suami awak pun.

Gambar-gambar anaknya yang kini mempunyai rambut blonde dan purple itu akhirnya telah menerima banyak kritikan dari netizen.

Pengguna bernama Hasniza Man meminta jangan ajar anak kecil untuk warna rambut. Ini tulisnya: “Please janganlah mula ajar anak colour rambut.

Qied pula mengatakan warna rambut tak sesuai dengan warna kulit anaknya. “Sorry to say lah sis. Warna rambut tu tidak sesuai la anak sis dengan warna tu.”

Seorang lagi follower bernama Leezaadik berkata warna rambut tak lawa. “Kecil-kecil lagi dah ajar anak-anak warnakan rambut, maaf ye sumpah tak lawa.

Akan tetapi ada juga follower dan rakan artis lain yang menulis cantik rambut anak Lan Solo sempena raya. Yang penting anak-anak happy.

Lan yang merupakan peserta Gegar Vaganza, bernikah dengan Sheila sejak tahun 2009. Mereka mempunyai empat orang cahaya mata, tiga perempuan seorang lelaki.

Share

Recent Posts

Dato Seri Vida dedah punca sebenar datang rumah Iqbal jam 3 pagi

Kisah antara Dato Seri Vida masih lagi belum berakhir apabila jutawan berkenaan hadir ke rumah…

6 hours ago

“Saya bukan pelawak, memang bukan bidang tetapi..” Ini komen Uqasha Senrose

Uqasha Senrose telah menjadi pilihan pihak produksi sebagai salah seorang juri untuk pertandingan lawak terkenal,…

1 day ago

Dato Seri Vida masuk ke kawasan rumah tanpa pengetahuan Iqbal pada jam 3 pagi

Ahmad Iqbal sekali lagi mendedahkan sesuatu yang mengejutkan hari ini. Ini apabila sekitar jam 3…

2 days ago

Shahrol Shiro persoal pemilihan juri Maharaja Lawak Mega

Rancangan yang popular di Malaysia iaitu Maharaja Lawak Mega 2021 telah bermula malam tadi. Sebanyak…

2 days ago

“Caprice berlagak, syok sendiri, nak ikut pendapat dia saja” Iqbal pilih Floor88

Usahawan yang kini sedang viral iaitu Ahmad Iqbal mengambil peluang nama sedang naik dan mahu…

3 days ago

“Ingatkan Pak Nil tadi” Komen netizen kepada foto Juliana Evans

Sekarang kerajaan dah pun buka border, dan semua boleh rentas negeri untuk pulang ke kampung…

3 days ago

This website uses cookies.