Categories: Hiburan

Respon Caprice bila tahu Mira Filzah dah bertunang

Ekoran cerita tentang pelakon cantik dan comel Mira Filzah yang kini boleh dikatakan dah bertunang, dan dirinya telah pun dimiliki, nama penyanyi rap iaitu Caprice turut terpalit sama.

Mana tidaknya, Caprice selalu saja dilihat bagaikan ada hati dengan pelakon cantik itu dan selalu selitkan nama Mira Filzah umpana wanita itu merupakan gadis impiannya.

Oleh itu, ada yang tertanya, adakah Caprice okey setelah mengetahui bahawa Mira Filzah telah berpunya dan bakal menjadi isteri orang.

Caprice ada muatnaik satu video berkaitan dengan kisah Mira Filzah bakal berkahwin. Di video itu, ia menunjukkan Caprice seakan kecewa dan kemudian menyorok dalam almari.

Dari video itu, ada wartawan bertanya kepada Caprice adakah dia okey dan kenapa dia muatnaik video berkenaan.

“Come on man, anda semua kenal Caprice, saya memang seorang yang gemar troll warga internet. Dan sebenarnya saya sendiri telah ucap tahniah kepada Mira Filzah selepas dia ada buat pengakuan sudah pun berpunya. Saya mesej secara direct. Kita seorang yang selalu direct”

“Bukan saya menyorok dalam almari, memang netizen tak kasi Caprice guna pintu dah. We have to remember kita kahwin bukan kerana manusia, kita kahwin sebab Allah. Any marriage is good”

“Tak ade istilah patah hati pun, saya gentleman. Mira tahu betapa gembiranya saya apabila tahu dia sudah berpunya dan ada rancangan nak kahwin,”

“Caprice good. Kalau Caprice tak mesej to you, Caprice boleh mesej instafamous, awek Kedah atau awek Penang, ataupun DM awek Perak, you know, its Caprice”

Itulah kenyaataan dari Caprice. Semuanya okey saja dan Caprice saja je buat video nampak dia kecewa tu. Malah dia menyorok dalam almari pun sebab permintaan peminatnya sahaja.

Sebelum ini, Mira Filzah ada berlakon dalam satu video muzik nyanyian Caprice berjudul Baby Sayang yang sehingga kini dah mencecah 2.9 juta viewers.

Share

Recent Posts

Pendapat pedas Ahmad Iqbal tentang isu DS Vida dan Anuar Zain

Ahli perniagaan terkenal, Ahmad Iqbal Zulkefli akhirnya tampil memberi pendapatnya tentang isu yang melibatkan Dato…

16 hours ago

Anak sulung baru 10 bulan, Tasha Shila umum hamil anak kedua, tahniah!

Satu berita baik telah disampai oleh pelakon Tasha Shilla apabila kini sah hamikl anak kedua.…

18 hours ago

Kenapa sebut pasal projek besar semasa minta maaf pada Anuar Zain, ini respon Vida

Susulan satu komen dari Datuk Seri Vida yang melibatkan nama Anuar Zain, ahli perniagaan ini…

1 day ago

“Mungkin jodoh di alam lain” Anuar Zain

Anuar Zain seorang penyanyi yang terkenal dengan kelunakkan suaranya yang amat berlemak dan merdu. Dengan…

1 day ago

“We did it..” Ayda Jebat dan suami beli bungalow tiga tingkat

Penyanyi dan pelakon Ayda Jebat sedang meniti jambatan bahagia bersama suami tercinta, Nabil Mahir. Kini…

1 day ago

Anak tak sangka rupanya Pian Cecupak ada pusat tahfiz, habiskan detik akhir jaga ibu

Pelawak Pian Cecupak telah pun pergi buat selamanya malam semalam. Setelah pemergian yang ditangisi ahli…

2 days ago

This website uses cookies.