Categories: Hiburan

Suara Sharnaaz terus jadi manja bila Azira Shafinaz masuk

Kalau dengar saja nama pelakon Sharnaaz Ahmad, sudah tentu ramai yang kenalnya dengan imej garang apatah lagi Sharnaaz selalu terkenal kelantangannya meluahkan sesuatu pendapat.

Tapi kalau ada wanita, imej berkenaan sebernya boleh berubah. Itu yang terjadi dengan Sharnaaz Ahmad.

Hal ini dapat disaksikan melalui satu video live oleh Sharnaaz semalam, ketika pelakon ini sedang prmosikan produk terbarunya.

Sharnaaz Ahmad mulanya berborak dengan dua rakan pelakon iaitu Shukri Yahya dan Azar Azmin, namun di saat akhir, Azira Shafinaz turut masuk sama.

Kedua-dua Shukri Yahya dan Azar kemudian meninggalkan Sharnaaz untuk berborak berdua dengan Azira sahaja.

Ketika itu dapat disaksikan suara Sharnaaz terus berubah, malah Sharnaaz dilihat malu-malu sampaikan tersasul dibuatnya.

Malah Sharnaaz turut sedar, dan berkata: “Uih jadi lain terus cakap, tune terus tukar eh. Nak kena tune balik.

Ini sedutan video berkenaan. Kepada yang nak tengok full, boleh tengok video berkenaan di laman Ig milik Sharnaaz.

Di ruangan komen ramai peminatnya yang amat suka melihat Sharnaaz dan juga Azira. Ini antara komen yang ditulis.

Dah kenapa sampai tersasul tu Sharnaaz, wah ada orang tu esok nak hantar teh la, adoi lawaknya lahai.

Mamu lain kali live lagi dengan azira okay. Nanti save juga video live tu. Tersengih-sengih tengok live hampa no.

Wah cepat betul dia dah post video ni. Sweeet giler la korang ni tadi haha. Nanti tak boleh tidur la mamu malam ni. Sebab esok nak jumpa baby dah.”

Happy for you guys. Mamu jaga Azira elok-elok, jangan naki marah-marah kat Azira. Kami semua sayang azira tu tau.

Hubungan antara Sharnaaz dan Azira yang juga penyanyi dari De Fam ini nampaknya mendapat respon yang baik dari para peminat mereka berdua. Walaupun tak ada sebarang pengesahan secarfa rasmi tentang hubungan mereka, namun dapat dilihat kedua selebriti ni bagai ada sesuatu yang baik. Harapnya jadilah ye.

Share

Recent Posts

Azri Iskandar tukar nama kepada Azri Alexender, anak-anak bersuara tak setuju

Pelakon terkenal Azri Iskandar telah pun membuat satu pengumuman apabila ingin menukar namanya. Azri memilih…

16 hours ago

Anak Shuib berlari, gembira nampak Wan Sharmila

Nama pelakon Wan Sharmila yang lebih mesra disapa Lala dikalangan rakan-rakan, mula jadi sebutan sejak…

3 days ago

Aril kini menganggur, tak ada kerja

Penyanyi dan pengacara Aril Pilus kini akui sudah menganggur dan tak bekerja sejak bulan Ramadan…

4 days ago

“Kalu Zul mesti ada dukung, walhal masa datang set, pelakon wanita pun saya tak salam” ~Zul Ariffin

Zul Ariffin diakui antara pelakon lelaki yang sedang laris ketika ini. Namun kerjayanya seringkali dikaitkan…

5 days ago

“Terima kasih layan mama” Panggil diri mama kepada Wan Sharmila, ibu Shuib beri hint?

Sebelum ini ramai pun tahu ramai yang melihat pelakon Wan Sharmila memang amat sesuai dengan…

5 days ago

“Saya dah fikir masak-masak, semuanya saya tanggung” Elyana mahu fokus jiwa, dan keluarga

Elyana kini sudah tidak lagi bertudungm satu keputusan yang dibuat oleh penyanyi ini setelah muatnaik…

5 days ago

This website uses cookies.