Categories: Hiburan

Suara Sharnaaz terus jadi manja bila Azira Shafinaz masuk

Kalau dengar saja nama pelakon Sharnaaz Ahmad, sudah tentu ramai yang kenalnya dengan imej garang apatah lagi Sharnaaz selalu terkenal kelantangannya meluahkan sesuatu pendapat.

Tapi kalau ada wanita, imej berkenaan sebernya boleh berubah. Itu yang terjadi dengan Sharnaaz Ahmad.

Hal ini dapat disaksikan melalui satu video live oleh Sharnaaz semalam, ketika pelakon ini sedang prmosikan produk terbarunya.

Sharnaaz Ahmad mulanya berborak dengan dua rakan pelakon iaitu Shukri Yahya dan Azar Azmin, namun di saat akhir, Azira Shafinaz turut masuk sama.

Kedua-dua Shukri Yahya dan Azar kemudian meninggalkan Sharnaaz untuk berborak berdua dengan Azira sahaja.

Ketika itu dapat disaksikan suara Sharnaaz terus berubah, malah Sharnaaz dilihat malu-malu sampaikan tersasul dibuatnya.

Malah Sharnaaz turut sedar, dan berkata: “Uih jadi lain terus cakap, tune terus tukar eh. Nak kena tune balik.

Ini sedutan video berkenaan. Kepada yang nak tengok full, boleh tengok video berkenaan di laman Ig milik Sharnaaz.

Di ruangan komen ramai peminatnya yang amat suka melihat Sharnaaz dan juga Azira. Ini antara komen yang ditulis.

Dah kenapa sampai tersasul tu Sharnaaz, wah ada orang tu esok nak hantar teh la, adoi lawaknya lahai.

Mamu lain kali live lagi dengan azira okay. Nanti save juga video live tu. Tersengih-sengih tengok live hampa no.

Wah cepat betul dia dah post video ni. Sweeet giler la korang ni tadi haha. Nanti tak boleh tidur la mamu malam ni. Sebab esok nak jumpa baby dah.”

Happy for you guys. Mamu jaga Azira elok-elok, jangan naki marah-marah kat Azira. Kami semua sayang azira tu tau.

Hubungan antara Sharnaaz dan Azira yang juga penyanyi dari De Fam ini nampaknya mendapat respon yang baik dari para peminat mereka berdua. Walaupun tak ada sebarang pengesahan secarfa rasmi tentang hubungan mereka, namun dapat dilihat kedua selebriti ni bagai ada sesuatu yang baik. Harapnya jadilah ye.

Share

Recent Posts

Ibu dilabel bibik.. Ini reaksi Anna Jobling

Nama Anna Jobling kini sedang meningkat naik. Pemilik nama sebenarnya, Anna Ellisa Gustin Jobling Abdul…

19 hours ago

“Mengata orang, nanti balik kat ampa” Ibu Masya Masyitah

Sudah beberapa kali penyanyi remaja, Masya Masyitah tampil dengan gaya atau fesyen yang kurang disenangi…

20 hours ago

“Shila, apahal ko tindik hidung tu”

Antara peserta pilihan untuk rancangan Gegar Vaganza musim ke sembilan ini ialah penyanyi Shila Amzah,…

2 days ago

Kisah misteri wanita lagu viral “Begitu syulit lupakan Rehan”, 16 kali dah hamil

Antara lagu yang terngiang ngiang sekarang berbunyi seperti ini: “Begitu syulit lupakan Rehan, apa lagi Rehan…

2 days ago

Ini penjelasan penuh dari Aprena Manrose tentang berniqab

Ini sedikit cerita dan perkembangan tentang pelakon Aprena Manrose yang juga adik kepada Oktavia Manrose…

3 days ago

“Kami akan cuti tak lama lagi, masa tu saya tak sekat wajah Bilal” Neelofa

Baby Bilal, anak sulung kepada Neelofa dan Pu Riz seringkali jadi tajuk utama media di…

3 days ago

This website uses cookies.