Foto Eleena Sui diupload ibu mertua Hannah Delisha jadi tanda tanya

3,602 views

Satu demi satu isu timbul, itulah dugaan yang diterima oleh Hannah Delisha.

Bermula dengan luahan hati ibu kandungnya bernama Noor Ashikin, yang menggunakan hashtag `ibu tak restu’, kini timbul satu lagi pertanyaan yang jadi tanda tanya kepada orang ramai.

Ini gara-gara telah terkantoi gambar yang menjadi bukti bahawa Hannah Delisha dan Imam Shah sebenarnya dah lama bernikah.

Hal ini terjadi setelah ada gambar yang dimuatnaik oleh ibu mertua kepada Hannah Delisha, iaitu ibu kepada Imam Shah.

Ibu mertua Hannah Delisha, Mariana Yati upload beberapa keping gambar ketika majlis pernikahan antara Hannah dan Imam.

Di ruangan caption, Mariana Yati menitipkan doa dan kata-kata semangat kepada pasangan pengantin berkenaan setelah isu ibu kandung Hannah Delisha timbul.

Antaranya ialah kata-kata kepada pasangan suami isteri berkenaan agar terus bersabar selain dia memberi restu kepada perkahwinan mereka berdua.

Namun apa yang menjadi tumpuan ialah satu foto yang menunjukkan hadirnya rakan artis iaitu Eleena Sui di majlis berkenaan.

Netizen yang mata tajam, mungkin telah perasan bahawa gambar itu merupakan gambar yang sama di upload oleh Eleena Sui pada bulan Februari tahun 2020, tahun lepas.

Dapat dilihat baju yang dipakai oleh Eleena Sui adalah sama, dan pelamin serta hiasannya juga adalah sama. Ketika itu Eleena Sui turut menulis dia memang berada di Singapura.

Jom lihat gambar berkenaan yang jelas menunjukkan ianya diambil pada 54 minggu yang lalu dan turut menerima tanda suka dari Hannah Delisha.

Ini sekaligus telah memberi gambaran bahawa sebenarnya Hannah Delisha dan Imam Shah dah kahwin pada tahun lepas.

Rata-rata tertanya-tanya apa yang berlaku sebenarnya. Akan tetapi pihak Hannah Delisha masih lagi belum ada memberi sebarang kenyataan rasmi tentang isu yang melanda dirinya itu.