Author

admin

admin has 2572 articles published.

Ibu dilabel bibik.. Ini reaksi Anna Jobling

18 views

Nama Anna Jobling kini sedang meningkat naik. Pemilik nama sebenarnya, Anna Ellisa Gustin Jobling Abdul Rahman ini jadi bualan baru-baru ini berkaitan dengan ibunya.  Ada kata serta komen yang kurang elok dilemparkan terhadap ibunya.  Melalui foto, ada mengatakan bahawa, jika hanya dilihat dari foto, mereka ingat itu adalah bibik atau maid kepada Anna Jobling.  Ini…

Keep Reading

“Mengata orang, nanti balik kat ampa” Ibu Masya Masyitah

15 views

Sudah beberapa kali penyanyi remaja, Masya Masyitah tampil dengan gaya atau fesyen yang kurang disenangi netizen.  Ini kerana semua tahu bahawa Masya Masyitah seorang yang berimrj muslimah dan betudung, namun kadangkala fesyen yang dipakai tidak bersesuaian.  Baru-baru ini, sekali lagi pakaian penyanyi berumur 22 tahun ini jadi tumpuan orang ramai.  Semuanya berlaku apabila Masya muatanaik…

Keep Reading

“Shila, apahal ko tindik hidung tu”

2,874 views

Antara peserta pilihan untuk rancangan Gegar Vaganza musim ke sembilan ini ialah penyanyi Shila Amzah, 32 tahun.   Bukan saja memiliki suara yang hebat dan lunak, tetapi, kisah dan sejarah Shila Amzah juga seringkali jadi tumpuan.  Mulanya, penyertaan Shila Amzah tidak diterima sesetengah pihak termasuk penonton dan pengikut setia rancangan ini.  Shila menjelaskan bahawa dia…

Keep Reading

Kisah misteri wanita lagu viral “Begitu syulit lupakan Rehan”, 16 kali dah hamil

1,327 views

Antara lagu yang terngiang ngiang sekarang berbunyi seperti ini: “Begitu syulit lupakan Rehan, apa lagi Rehan baik.”  Lagu ini dinyanyikan oleh seorang wanita dari negara jiran bernama Intan Lembata Bunting.   Wanita ini sedang viral di laman media sosial. Lagu ini dianggap lucu apatah lagi melihat gelagat Intan yang manja dan bersahaja.  Mesti ramai yang nak…

Keep Reading

Ini penjelasan penuh dari Aprena Manrose tentang berniqab

1,501 views

Ini sedikit cerita dan perkembangan tentang pelakon Aprena Manrose yang juga adik kepada Oktavia Manrose dan sepupu kepada pelakon terkenal Uqasha, Nelydia dan juga Raysha Rizrose.  Sudah diketahui umum, Aprena dan kakaknya Oktavia kini dalam proses penghijrahan.  Sebelum ini kedua mereka dilihat telah pun bertudung dan menutup aurat. Kini ada pula gambar menunjukkan Aprena sudah…

Keep Reading

“Kami akan cuti tak lama lagi, masa tu saya tak sekat wajah Bilal” Neelofa

2,785 views

Baby Bilal, anak sulung kepada Neelofa dan Pu Riz seringkali jadi tajuk utama media di tanah air.  Dah masuk 9 bulan, Neelofa dan suami masih lagi belum bersedia tayang wajah Bilal walaupun sudah beberapa kali muatnaik gambar baby berkenaan. Hanya sipi-sipi saja wajahnya yang ditayangkan.  Hal ini membuatkan ramai peminat yang dah tak sabar melihat…

Keep Reading

“Lagi scary dari hantu” Keisha selamba kata wajah Nabila Huda menakutkan dari hantu

802 views

Pelakon hebat iaitu Nabila Huda, 37 tahun, kini dah mula menggunakan aplikasi TikTok untuk mendekatkan diri dengan para peminat terutama golongan remaja.  Nabila Huda berkata dia suka guna aplikasi berkenaan kerana adanya filter yang menampakkan wajahnya kelihat lebih menarik.  Antaranya menjadi mata lebih besar dan memiliki wajah yang nampak lebih kurus.  “Sebelum saya selalu saja…

Keep Reading

Kena bahan dengan Elly Mazlein secara live, ini reaksi Shila Amzah di belakang pentas

1,198 views

Salah seorang peserta Gegar Vaganza. Shila Amzah menjadi tumpuan di minggu kedua ketika membawakan lagu Getaran Cinta Di Jiwa nyanyian asal Liza Hanim.  Bukan saja kena menyanyi depan penyanyi asal yang hadir, tetapi Shila Amzah juga jadi tumpuan sebab adanya kehadiran selebriti terkenal Sharnaaz Ahmad, seorang yang pernah dikenali secara rapat tak lama dulu.  Selesai…

Keep Reading

“Welcome home Shuk” ~Rossa Sera hadir di airport sambut Shuk pulang umrah

1,002 views

Dua minggu mengerjakan ibadah umrah, pelawak Shuk Sahar, 36 tahun, dah pun balik ke tanah air.  Dari satu entry oleh Rossa Sera, wanita ini telah hadir ke airport bersama anak-anak untuk menyambut Shuk Sahar.  Caption yang digunakan oleh Rossa Sera, 28 tahun, untuk menyambut kepulangan Shuk Sahar ialah “Selamat pulang Shuk, welcome home.”  Rossa telah muatnaik…

Keep Reading

Syafiq Kyle dah sedia, umum pernikahan dengan Mimi Lana, sila baca

1,921 views

Ramai yang tertanya tentang status hubungan antara dua pelakon popular tanah air iaitu Syafiq Kyle dan juga pelakon jelita Mimi Lana.  Dulu pernah jalin hubungan namun dah berpisah, tetapi kini dah kembali bersama semula.  Apapun memang jarang melihat mereka berdua ini mesra berduaan sekaligus ramai yang nak tahu juga status mereka ketika ini.  Melalui laporan…

Keep Reading

1 2 3 258
Go to Top