“Puteri Aishah tak pakai seluar ke tu, patut ada suami jadi lagi elok” ~Netizen

6,807 views

Baru saja mendirikan rumah tangga, pelakon Puteri Aishah kini dalam fasa bahagia. Di laman Instagram, Puteri Aishah ada mutaniak banyak gambar menunjukkan dia sedang bercuti bersama suami tersayang.

Baru-baru ini Puteri Aishah ada bercuti di luar negara, honey moon bersama suami. kemudian kini dah pulang ke tanah air. Pelakon berumur 28 than ini pergi pula bercuti di sebuah pulau.

Seperti biasa, Puteri Aishah akan upload gambar ketika bercuti. Namun kali ini, ianya menerima tamparan apabila pakaiannya dikatakan tidak sesuai.

Dari foto itu, Puteri Aishah dilihat seakan tidak memakai seluar, jika dilihat sekali imba atau dari mata kasar.

Hal ini diakui oleh para netizen yang mempersoalkan kenapa gambarnya begitu, nampak macam tidak berseluar.

Rata-rata netizen tak setuju dengan carta pakaian Puteri Aishah itu, yang kelihatan agak terdedah, jelas kelihatan pehanya.

Apatah lagi kini sudah bergelar sebagai seorang isteri, Puteri Aishah patutnya lebih menjaga tertib berpakaian.

“Patutnya kalau dah bersuami, pakaian akan jadi lebih elok lah dari sebelum-sebelum ini. Mana suaminya, tak ada terasa apa-apa ke tengok isteri jadi tatapan umum.”

Ini pula beberapa komen tentang seluarnya itu.

Komen Fieza Shukri Ziqri: “Saya siap dah zoom lagi, nak tengok, adakah seluar colour skin. Cuba juga nak think positif, tetapi.

Tak pakai seluar tu, sesiapa tolong bagi dia pinjam seluar kejap.” Seloroh seorang lagi netizen.

Selain itu, ada peminat yang terus mendoakan agar Puteri Aishah akan diberi hidayah.

Semoga di bukakan pintu hati dan diberikan hidayah kepadanya, amin.” Tulis seorang netizen sambil mengucap dan beristigfar setelah terlihat foto Puteri Aishah itu.

Diimbas kembali, Puteri Aishah berkahwin dengan ahli perniagaan bernama Firdaus Sulaiman pada bulan November 2021.