“Tudiaa.. Hidung raya ke” Bentuk hidung Lana Nodin jadi tumpuan netizen

10,622 views

Pelakon Lana Nodin satu nama yang agak kerap terpalit dengan isu. Antara isu yang panas melinbatkan Lana ialah berkenaan pendapatnya tentang pengambilan vaksin.

Begitu lantang Lana Nodin membicarakan isu ini sehinggakan ianya menjadi perbualan hangat tak lama dulu.

Lana yang kini brumur 42 tahun diketahui sudah mendirikan rumah tangga dengan jejaka warga Amerika Syarikat bernama David Mckienzie.

Baru-baru ini Lana Nodin ada membuka sebuah perniagaan membekal barang-barang bakeri di Kota Damansara, Petaling Jaya. Nama kedainya itu ialah Lana Bakery Land. Memang besar kedainya, dan memang nampak premium.

Mempunyai 780 ribu pengikut, Lana terus memasarkan perniagaannya itu di laman media sosial miliknya.

Melalui beberpa video, Lana Nodin ada membuat promosi barang di kedai miliknya itu. Namun apa yang menarik perhatian netizen ialah bentuk hidung Lana.

Dari beberapa komen netizen, bentuk hidung Lana Nodin seakan telah di adjust oleh pelakon berkenaan. Bentuk hidung dah nampak lain dari sebelum ini.

Antara komen yang ditulis ialah seperti ini.

Madam Tokai pula menulis: “Hidung raya ke ni.

Lana Nodin tidak berdiam diri dan terus membalas di komen ini. Lihat komen Lana Nodin: “Ye betul ni hidung raya. Tek raya, semua raya lah, semua pun ada.”

Ini pula komen dari netizen lain.

Lizzy Jouj menulis: “Ape kena dengan hidung you. Ke silap buat thread lift ke dear, macam dah jadi lain pula.

Tudia hidung dia.” Tulis individu bernama Aishahsunshine

Akaun bernama Anggerik pula menulis: “Ampun hidung dia.

Dapur Cik Azie berpendapat: “Lana, muka awak yang dulu lagi cantik. Maaf ya, saya minat dengan bakat dan lakonan you.

Itu antara komen tentang bentuk hidung Lana Nodin yang terbaru. Ianya mula diperkatakan sejak seminggu yang lalu.