“Cantik, comelnya anak-anak Nurul Syuhada, semua macam Mat Salleh”

3,018 views

Lama tak dengar cerita tentang pengacara bernama Nurul Syuhada Nurul Ain. Pengacara ini kini telah pun menyusuri umur yang dah masuk ke 37 tahun dan boleh dikatakan dirinya telah settle down setelah berkeluarga.

Nurul Syuhada kini telahpun mempunyai empat orang cahaya mata dan sedang diulit kebahagiaab disamping suami tercinta yang bernama Raja Amir.

Dengan kehadiran hari raya aidil fitri pada tahun ini, ianya agak istimewa setelah ianya serentak juga dengan sambutan hari ibu sedunia.

Sempema sabutan berkenaan, Nurul Syuhada telah muatnaik gambar anak-anaknya, semua sekali ada empat orang anaknya.

Setiap hari merupakan Mother’s Day. Syukur sangat Alhamdulillah.” Itu caption yang ditinggalkan oleh Nurul Syuhada.

Apa yang menjadi perhatian ialah wajah anak-anak kepada Nurul Syuhada ini amat comel sekali semuanya dan mereka ada iras wajah orang putih atau mat salleh.

Dilihat di ruangan komen, rata-rata memuji family Nurul Syuhada ini terutama kecomelan anak-anaknya.

“Gambar ni nampak macam keluarga Mat Salleh la.”

“Tenang je tengok semuanya, anak-anak comel.”

“Selamat Hari Ibu buat Nurul. Memang comel betul anak-anak Nurul ni.”

“Mengapa semuanya dah macam anak patung ni, comelnya masyaallah.”

“Ini antara nikmat Allah yang mana lagi hendak didustakan. Semua cantik dan kacak belaka.”

“Semua comel, anak dan mamanya pun comel. Beautiful picture.”

Nurul Syuhada merupakan antara pengacara yang terkenal sekitar tahun 2005 setelah Nurul Syuhada menjadi juara satu rancangan reality iaitu Malaysian Top Host.

Kariernya melonjak naik setelah Nurul Syuhada menjadi penhacara beberapa rancangan terkenal seperti Majalah Tiga dan Malaysia Hari ini.

Nurul Syuhada Nurul Ain berkahwin dengan pegawai bank bernama Raja Amir Raja Azwa pada tahun 2011 dan kini dah mempunyai empat orang anak.