Nabila Huda dan Awal Ashaari label peguam Siti Bainun sebagai “Gila Glam”

10,870 views

Kes mahkamah yang melibatkan anak istimewa kurang upaya bernama Bella dengan orang kena tuduh iaitu Siti Bainun mendapat perhatian ramai.

Ianya turut meraih perhatian para selebriti tanah air dan ini termasuklah pelakon dan pengacara terkenal Nabila Huda.

Melalui satu hantaran, Nabil Huda meluahkan rasa kurang senangnya dengan para peguam yang sanggup bergambar dengan anak guam.

Bukan itu saja, ada yang buat tanda peace dan juga mini love.

“Wow, boleh mereka (peguam) tu ambil gambar dan buat tanda tangan peace serta mini love.”

Selain itu, di satu hantaran Instagram dengan akaun Jabatan Netizen negara, Nabila Huda telah menulis komen yang agak pedas kepada peguam yang mewakili Siti Bainun.

Anak kepada Amy Search ini secara terbuka melabel peguam berkenaan sebagai gila glamour dan dah buta tak nampak yang betul dan yang mana tak betul.

“Gila glam. Mana kes viral, dia akan muncul, dan akan mencuba nasib. Sampaikan matanya dah menjadi buta untuk nampak mana satu betul atau salah. Memang kelas bawahan.”

“Semoga kita semua dijauhilah daripada perangai buruk seperti ini. Doakan untuk Bella. Harap mereka yang terlibat akan kena balasan.”

Selain itu, didapati juga, pengacara popular iaitu Awal Ashaari turut menulis komen yang hampir serupa.

Ini tulis Awal Ashaari: “Gila glam, memang legit dan certified.

Baca komen penuh dari Nabila Huda dan juga dari Awal Ashaari di Instagram Jabatan Netizen negara.

Rata-rata para netizen menulis sokongan ke atas apa yang di komen oleh Nabila Huda dan juga Awal Ashaari.

Dalam perkembangan terkini, kerabat Di Raja Johor iaitu Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail dan isterinya iaitu Che Puan Khaleeda telah memberi sokongan padu kepada kanak-kanak bernama Bella itu. melihat posting yang mana seramai 10 peguam mewakili Siti Bainun, Tunku Mahkota Johor telah menawarkan khidmat peguam secara percuma untuk mewakili Bella.