“Terbaik nurse ni” Netizen puji nurse yang suntik vaksin pada Aedy Ashraf

1,037 views

Sekarang ini semua rakyat Malaysia sedang diberi suntikan vaksin kerana wabak yang sedang melanda. Vaksin ini penting untuk menguatkan imunisasi seseorang selain menjadikan masyarakat jadi lebih kebal dengan wabak ini yang dikenali dengan nama herd immunity. Sekiranya herd immunity berjaya dicapai, maka lebih sukarlah sesuatu wabak itu untuk merebak kepada orang lain. Okey, berbalik kepada…

Keep Reading

Sambut anniversary ke12, Ajak mahu sampai tutup mata bersama isteri

2,232 views

Diam tak diam, kini dah 12 tahun pelawak popular Ajak dari kumpulan Shiro telah mendirikan rumah tangga dengan Afifah Amin. Kisah mereka berdua ini sering dilabel sweet kerana mereka merupakan pasangan kekasih sejak dari sekolah lagi. Hubungan yang dibina sejak sekolah diteruskan sehinggalah Ajak kini telah pun bergelar sebagai seorang selebriti yang berjaya. Kini 22…

Keep Reading

Upload video atas katil untuk review, Zara Zya minta netizen open minded

2,586 views

Semalam pelakon Zara Zya ada post satu entry tentang satu produk. Video yang diupload adalah adegan satu pasangan berada di atas katil. Ini membuatkan ramai netizen yang menonton entry berkenaan berasa agak kurang senang dan menyatakan ianya amat tak sesuai untuk di post oleh Zara. Zara Zya akhirnya memberi jawapan tentang isu ini. Jelas pelakon…

Keep Reading

Dapat hadiah ikan salmon, tapi beri pada kucing, Datuk Rizalman dilabel kekwat

7,611 views

Memang jarang pereka fesyen terkenal, Datuk Rizalman menerima komen yang kurang baik dari orang ramai. Namun kali ini Rilzaman benar-benar buat ramai yang tak setuju dengan perbuatannya. Semuanya bermula apabila Rizalman menerima hadiah berupa ikan salmon dari peminatnya. Walaupun ikan berkenaan mahal dan digemari ramai orang diluar sana, ternyata Rizalman tak makan ikan berkenaan. Akan…

Keep Reading

“Maaf rosakkan mata korang” Nabila Razali komen tentang bajunya yang viral

2,030 views

Nabila Razali pernah memakai satu baju yang menjadi bualan ramai orang sekitar pertengahan bulan lalu. Ini termasuklah pemakaian baju ketika sambutan hari raya yang dipakai olehnya. Pemakaiannya itu dikatakan agak sendat selain pemakaian tudungnya yang singkat, tidak menutup di bahagian dada, seperti yang disarankan agama. Oleh itu, ada netizen yang menulis komen menegur pakaiannya itu.…

Keep Reading

Ramai terhibur, adik perempuan Sajat buat parodi abangnya sendiri

15,054 views

Kalau saja sebut nama Nur Sajat sudah tentu ramai yang kenal. Nama ini memang sering tercalit dengan pelbagai isu. Terutama isu berkenaan jantina yang mana telah maklum bahawa nama penuh Sajat ialah Muhammad Sajjad Kamaruzzaman seperti yang tercatit melalui laporan berita ketika Sajat naik mahkamah. Sajat juga ketika ini sedang diburu pihak berkuasa dan masih…

Keep Reading

Anju dedah bekas suami minta RM10k, ada report polis isu nak sebar gambar?

1,269 views

Kisah antara pelakon Zarina Anjoulie dan bekas suaminya Eilyas Azhar nampaknya masih belum lagi berakhir. Menerusi satu laporan portal Ohmymedia, pelakon ini ada beberapa kali post bukti yang menunjukkan apa yang bekas suaminya dah buat kepadanya. Antara yang ditunjukkan ialah lelaki berkenaan telah meminta wang sebanyak RM10 ribu untuk melafazkan cerai. Zarian Anjoulie yang lebih…

Keep Reading

Anak dipersenda rakan sekolah, Bell Ngasri dedah puncanya

1,516 views

Mempunyai seorang bapa yang popular ni banyak juga cabarannya. Menerusi satu kenyataan, pelakon yang menjadi sebutan ramai sekitar bulan puasa lepas iaitu Bell Ngas, akui anaknya telah dipersenda rakan-rakan sekolahnya. Ini gara-gara wataknya dalam filem box office, 18 Puasa di kampung Pisang. Watak Bell Ngasri dalam filem iatu bernama Barkoba seorang yang dikenali kerana tidak…

Keep Reading

Sambut hari jadi ke 50, ramai puji Permaisuri Selangor nampak 30 tahun

1,134 views

Isteri kepada Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah al-Haj iaitu Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin telah selamat menyambut hari kelahiran yang ke-50 pada tarikh 4 Jun. Tengku Permaisuri Norashikin pada 4 Jun tahun 1971 di Kuala Lumpur. Sempena hari kelahiran, laman media sosial Instagram Selangor Royal Official, ada muatnaik ucapan khas kepada Tengku Permaisuri…

Keep Reading

Suara Sharnaaz terus jadi manja bila Azira Shafinaz masuk

12,502 views

Kalau dengar saja nama pelakon Sharnaaz Ahmad, sudah tentu ramai yang kenalnya dengan imej garang apatah lagi Sharnaaz selalu terkenal kelantangannya meluahkan sesuatu pendapat. Tapi kalau ada wanita, imej berkenaan sebernya boleh berubah. Itu yang terjadi dengan Sharnaaz Ahmad. Hal ini dapat disaksikan melalui satu video live oleh Sharnaaz semalam, ketika pelakon ini sedang prmosikan…

Keep Reading

Go to Top