“Menangis tanpa sebab” Dina Nadzir dah jumpa doktor psikiatri

247 views

Penyanyi yang juga merupakan penyampai radio Sinar iaitu Dina Nadzir mengakui dirinya kini alami depression.  Dina telah menerima diagnosis mild depression atau kemurungan tahap sederhana dari seorang doktor pakar psychiatrist.  Kata penyanyi berumur 39 tahun itu, ketika dirinya cuba nak meluahkan rasa hati serta keresahan yang dialami, dia telah pun kehilangan rakan-rakan.  Ternyata ada yang…

Keep Reading

Founder kosmetik dedah suami jalin hubungan dengan pembantu rumah

1,850 views

Seorang ahli perniagaan terkenal yang merupakan seorang founder produk cosmetic dan beauty, iaitu Fenny Frans, telah mendedahkan suaminya berlaku curang terhadapnya.  Pendedahan ini menjadi tular kerana, suaminya itu telah berlaku curang dengan seorang pekerja iaitu pembantu rumahnya.  Fenny, yang amat terkenal di Makassar, Indonesia, membuat pendedahan berkenaan melalui laman media sosial miliknya.  Semuanya terbongkar apabila…

Keep Reading

Dato Red akui tinggal, tidur dalam kereta saja buat masa sekarang ni

444 views

Ahli perniagaan Datuk Seri Adnan Abu yang lebih dikenali dengan nama Dato Red telah pun berpisah dengan dua-dua isterinya iaitu Datin Red dan juga penyanyi Adira.  Sejak berpisah, Dato Red dilihat cuba kembali bangkit setelah pelbagai dugaan menimpa termasuklah diisytiharkan muflis sejak lima tahun lalu, ditambah lagi dengan kegagalan perkahwinannya.  Antara usaha untuk bangkit, beliau…

Keep Reading

Kembali bersama Engku Emran, ini jawapan dari Erra Fazira

786 views

Sudahlah cantik, bakat yang dimilikinya juga amat besar sehingga pernah mencetuskan fenomena tersendiri.   Hebat berlakon, bersuara merdu, itulah dia orangnya, Fazira Wan Chek atau lebih dikenali dengan nama Erra Fazira.  Tahun ini usia Erra Fazira dah pun masuk ke umur 50 tahun, namun statusnya masih lagi single setelah berpisah dengan Engku Emran.  Sudah 10…

Keep Reading

House Tour: Jom tengok rumah baru Hafiz Mahamad dan Syafiqah Aina

363 views

Siapa yang tak kenal dengan pemilik perniagaan Ainaa beauty dan Ainaa Clinic iaitu pasangan suami isteri Hafiz Mahamad dan juga Syafiqah Aina.  Hebat dalam perniagaan, kedua mereka juga amat terkenal di laman media sosial kerana acapkali muatnaik content yang berjaya menarik perhatian ramai.  Yang terbaru, Hafiz dan Aina akhirnya dah pun membeli sebuah rumah idaman…

Keep Reading

View Chin dan Mira buat content atas katil, dihentam orang ramai

5,776 views

Ahli perniagaan yang juga pempengaruh terkenal iaitu View Chin, dan juga Amirah Aqilah kini semakin giat melakukan pelbagai video demi perniagaan.  Dari content yang mereka lakukan, kedua mereka dilihat semakin terbuka memperlihatkan keakraban, malah sudah pun memanggil antara mereka dengan gelaran sayang.  Namun begitu, baru-baru ini, satu video mereka telah mendapat kritikan dari orang ramai. …

Keep Reading

Dato Red sah bercerai dengan isteri pertama

232 views

Perkahwinan antara Datuk Seri Adnan Abu atau Dato Red dengan isteri pertaman, Datin Red atau nama penuhnya, Datin Seri Sharifah Norshafila Hashim akhirnya disahkan berakhir.  Perkahwinan yang dibina sejak tahun 2005 itu temui tiktik noktah apabila Dato Red melafazkan talak satu terhadap Datin Red hari ini.  Lafaz diungkap sekitar jam 10.40 pagi di mahkamah di…

Keep Reading

Keputusan penuh minggu pertama The Hardest Singing Show

894 views

Pada hari Ahad yang lalu telah berlangsung pertandingan nyanyian realiti baru iaitu The Hardest Singing Show.  Berlainan dengan rancangan sebelum ini, kali ini, apa yang penting ialah showmanship dan juga persembahan keseluruhan para peserta, termasuklah kreativiti, idea dan juga vokal.  Ramai peserta yang hebat, dan mempunyai nama besar yang menyertai musim pertama rancangan ini.  Rancangan…

Keep Reading

Kenyataan Halim Othman tentang pendedahan Myra Natasha

611 views

Kisah penyampai radio dan pengacara terkenal, Halim Othman dan anaknya menjadi tumpuan ekoran pendedahan dari Myra Natasha bahawa dirinya merupakan anak tak sah taraf.  Kata Myra, dia kurang senang dengan tindakan Halim Othman menukar nama bapa di dalam surat beranak tanpa pengetahuannya.  Jelasnya, ibunya dan Halim tak pernah berkahwin sebelum ini.  Ekoran itu, Halim Othman…

Keep Reading

Aisyah Aziz berperang kenyataan dengan Didi Astillah

645 views

Nampaknya kisah keluarga Bella Astillah dan Aliff Aziz belum lagi nampak berkesudahannya.  Kali ini giliran adik kepada kedua mereka pula bersuara.  Adik kepada Bella ialah Didi Astillah yang telah menyuarakan rasa kurang senang dengan tindakan abang iparnya, yang kerap kali menyuarakan isu kesalahan kakaknya.  Kemudian giliran adik kepada Aliff Aziz pula iaitu Aisyah Aziz.  Setelah…

Keep Reading

1 2 3 344
Go to Top