Abby Abadi akui kalau post video Norman Hakim akan dapat view tinggi

712 views

Semua pun dah tahu tentang hubungan dan keakraban pelakon Abby Abadi dan Norman Hakim serta pasangan masing-masing iaitu Jai Ezzany dan Memey Shuhaiza.

Mereka ini memang baik dan akrab dah umpama kembar. Kadangkala bercuti bersama, dan kalau ada hari perayaan selalu saja bersama.

Event istimewa seperti sambutan hari lahir pun selalunya akan disambut bersama.

Walaupun ramai yang memuji tapi tak semua yang suka, ada saja yang iri hati melihatnya.

Lantas adalah suara yang mula mempersoalkan keakraban antara Abby Abadi dan juga Norman Hakim ini.

Dalam satu caption di laman Tik Tok, Abby akui jika dia post saja video berkaitan dirinya dan juga Norman Hakim, maka ramai yang akan menontonnya. View akan jadi lebih tinggi.

Ini jika dibandingkan jiga Abby Abadi hanya post tentang anak-anak dan suaminya Jai Ezzany.

Caption dan komen Abby Abadi ini ditulis di satu video yang menunjukkan Norman Hakim telah datang ke rumah menghantar ketika Abba Abadi sedang busy.

“Tada, tengok ni Oman (Norman Hakim) dah datang lagi. Saya dan suami tengah sibuk, thank you Oman sebab membantu tolong ambilkan anak-anak balik dari sekolah.”

“Yang tempat sini, katanya ramai yang tak suka, tak suka tapi video Oman lah yang dapat view yang amat tinggi.”

“Beza dengan kalau video anak, suami kita ni, akan jadi so-so je. Oleh itu kita masukkanlah video yang orang tak suka tu.”

“Yang orang suka, benda yang biasa dan tak ada kontrversi ni memang akan kurang menyengat kan, jadi kita layan saja.”

Itu lah kata-kata dari Abby Abadi, yang bercerita tentang video dengan Norman Hakim.

Mungkin ini cara Abbay Abadi bergurau dan memerli netizen yang tak suka video dirinya dengan Norman Hakim.

Apapun yang penting Abby Abadi dan bekas suami Norman Hakim akan terus menjalinkan hubungan yang baik, paling penting bahagia diri dan juga anak-anak, bukannya netizen yang sibuk mengata tu.