Author

admin - page 266

admin has 3363 articles published.

Harap mama tak bertemu jodoh lain, kalau tak mama hanya lebihkan ayah tiri

2,591 views

Datuk Seri Vida dan anaknya iaitu Cik B sering jadi tumpuan sejak kebelakangan ini. Bermula dengan isu melibatkan bapa kandung Cik B, ada saja isu yang melanda anak beranak ini. Memiliki status instafamous, Cik B yang kini berumur 15 tahun, mula mengembangkan sayapnya sebagai seorang selebriti apabila mula berlakon dan menjadi penyanyi. Berbalik kepada isu…

Keep Reading

Kalau ikut suara sedap, minggu pertama Noraniza Idris dah keluar, jelas Tok Ram

20,505 views

Rancangan Gegar Vaganza untuk music baru, musim ke tujuh ini menerima pelbagai komen terutama berkenaan salah seorang pesertanya. Peserta berkenaan tak lain tak bukan ialah Noraniza Idris yang lebih mesra disapa dengan nama Kak Ani. Memegang status legend dek kerana kehebatannya dalam bidang nyanyian irama Malaysia, Noraniza Idris gagal memenangi hati para peminat yang baru.…

Keep Reading

Cikgu Azlan dan bapa mertua amat akrab, macam kawan kat rumah kata Elly Mazlein

3,463 views

Elly Mazlein dan suaminya Cikgu Azlan dilihat sedang menjalani hubungan suami isteri yang amat bahagia. Lebih menjadi impian, adalah apabila hubungan antara pasangan dengan ibu atau bapa mertua menjadi akrab, umpama ibu bapa kandung. Itulah yang boleh dibayangkan tentang hubungan Cikgu Azlan dengan bapa mertuanya, Syed Hanafi iaitu bapa kepada Elly Mazlein. Baru-baru ini, Elly…

Keep Reading

Nama panggilan Pu Riz kepada Lofa, tutup dengan emoji tapi masih boleh nampak

132,537 views

Neelofa satu nama besar dalam industry seni tanah air. Pernah dinobatkan sebagai pemenang Bintang Paling Popular selama dua tahun berturut-turut iaitu tahun 2015 dan 2016, kini Neelofa memilih jalan untuk berhijrah dan mendekatkan diri dengan pencipta. Tahun 2020, satu penghijrahan yang cukup besar untuk Neelofa yang mana dia kini dah pun memakai niqab, menutup sebahagian…

Keep Reading

Perbezaan hamil kali ini, Siti lebih beremosi, tengok TV pun menangis

2,455 views

Semalam diumumkan penyanyi tersohor iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza disahkan sedang mengandung anak kedua dan usia kandungannya kini sudah masuk empat bulan. Apabila ditanya tentang perbezaan kehamilan pertama dan kedua ini, Siti Nurhaliza memberitahu, untuk kehamilan yang kedua ini, emosinya lebih mudah jadi tersentuh. Selain itu Siti juga cepat jadi letih dan lesu badan. Namun…

Keep Reading

Video: Pengumuman Siti Nurhaliza, kini hamil empat bulan, happy Aafiyah nak dapat adik

3,223 views

Datuk Seri Siti Nurhaliza akhirnya mengakhiri teka taki tentang kehamilannya apabila kini mengesahkan bahawa dirinya sedang mengandung empat bulan. Berita gembira ini dibuat secara live sebentar tadi di satu siding media TwoGether Launching Live Streaming. Ketika di sidang media yang istimewa itu, Siti Nurhaliza tampil bersama suaminya Dato Seri Khalid Mohd Jiwa di depan kamera.…

Keep Reading

Isteri merajuk, Shuk hadiahkan iPhone Pro Max untuk pujuk

1,811 views

Pelawak Shuk pernah tercalit dengan kisah melibatkan orang ketiga dalam rumahtangganya. Namun kini, dilihat perkahwinannya dengan isteri, Rossa Sera kelihatan semakin utuh dan kuat. Menjengah di laman media sosial milik Shuk, pelawak yang juga kini merupakan penyampai radio Hot FM, telah buat satu kejutan dengan menghadiahkan sebuah handphone kepada isterinya itu. Dikatakan, isteri kepada Shuk…

Keep Reading

Guru dan pelajar kolej, antara gadis buat report polis terhadap pendakwah selebriti

6,338 views

Ramai yang tak senang duduk mendengar perkembangan kes melibatkan seorang pendakwah selebriti yang pernah menyertai rancangan kerohanian, Dai. Pendakwah berumur 25 tahun itu kini dutahan reman oleh pihak polis atas kes dakwaan melibatkan seorang gadis. Gadis berkenaan mengatakan dirinya menjadi mangsa kerakusan pendakwah berkenaan, dan ianya telah berlaku pada tahun lepas. Setelah isu ini tersebar,…

Keep Reading

“Saya sayang awak tau” Memey Suhaiza buat surprise birthday untuk Abby Abadi

15,045 views

Pada tarikh 1 Disember, Abby Abadi menyambut hari kelahirannya yang ke 43 tahun. Bekas penyanyi kumpulan Elite ini menerima satu kejutan khas sempena hari kelahirannya itu. Hari istimewanya, pada tahun ini, Abby Abadi menerima satu surprise dari Memey Suhaiza yang berganding dengan Norman Hakim dan juga suami Abby Abadi iaitu Jai Ezzany. Pada mulanya, Memey…

Keep Reading

AR Badul tak dapat harta peninggalan, ‘Pihak bekas isteri cakap saya bukan bapa dia’

4,578 views

Tahun lalu, anak kepada pelakon Ar Badul telah pergi buat selamanya. Arwah Mejar Mohd Zahir menghembuskan nafas terakhir setelah terlibat satu insiden ketika buat demonstrasi sempena penubuhan divisyen kelima infantry di Sabah. Ar Badul akui hubungannya dengan arwah anaknya itu tidaklah rapat, namun kini agak terkilan dan kecewa kerana haknya sebagai bapa telah dinafikan. Jelas…

Keep Reading

Go to Top