(FOTO) Cantiknya rumah Amar Baharin dan Amyra Rosli, jom tengok

40,394 views

Memiliki rumah idaman merupakan satu rezeki yang menjadi impian setiap insan di dunia ini. Sudah tentu semua pun mahu rumah yang besar, cantik dan selesa.

Semua orang ada cita rasa masing-masing, ada yang suka rumah landed dan ada yang suka rumah taman, ada yang minat dengan rumah jenis condominium atau bertingkat.

Setiap pilihan semuanya ada kelebihan masing-masing.

Okey kalau nak cerita tentang rumah ni, hujung minggu lalu, pelakon terkenal tanah air Amar Baharin telah belanja gambar rumah miliknya.

Memang cantik betul rumah Amar Baharin dan juga Amyra Rosli ni. Sejuk je tengok. Kemas dan amat cantik sekali.

Dari caption, Amar berkata kini rumah nya dah nak beraksi yang membawa maksud bahawa rumah ini mungkin sudah siap sepenuhnya.

Happy weekend ekpada semua. Rumah saya sekarang dah ready nak beraksi. Pasang cabinet dari Unity Kitchen.” Itu yang ditulis oleh Amar Baharin.

Ini gambar sekitar rumah Amar Baharin. Jom tengok rumahnya di bahagian luar dulu. Memang tersergam, cantik betul. Putih dan bersih nampak.

Kat luar juga ada garden, dengan rumput hijau yang dipasang. Memang amat awesome. Tenang je rasa bila kat sini. Kalau bergambar memang cantik.

Ini pula bahagian dalam rumahnya. Di ruangan ruangan tamu.

Tak lupa juga ruangan dapur yang selalunya menjadi impian para isteri untuk memiliki dapur yang amat berfungsi dan optimum selain bersih dan cantik.

Ini sedikit video house tour dari Amar Baharin yang menunjukkan beberapa bahagian rumahnya. Jom layan.

Tahniah buat kedua-dua pasangan pelakon yang sama cantik sama padan ini iaitu Amar Baharin dan juga Amyra Rosli kerana memiliki kediaman dan rumah yang amat cantik. Semoga kalian berdua akan terus mengecapi kejayaan dalam bidang dunia seni.