Category archive

Hiburan

Ayda Jebat terbuka cerita, dedah suami masih simpan cincin bekas kekasih

755 views

Kini dah enam bulan Ayda Jebat dan Nabil Mahir mendirikan rumah tangga. Sejak kahwin memang banyak cerita tentang pasnagan ini. Dari cerita berkenaan baju kegemaran Nabil yang koyak, suka bau Ayda Jebat, sampailah ke berita gembira iaitu Ayda Jebat dah pun berbadan dua, memang pasangan ini sering jadi perhatian orang ramai. Kali ini ada satu…

Keep Reading

Genap 7 hari, Ummi Nazeera dedah wajah anak kedua, jelaskan maksud nama anak

853 views

Pelakon Ummi Nazeera telahpun selamat melahirkan anak keduanya, seorang baby girl, pada tarikh 2 Jun yang lalu si pusat perubatan Andorra Hospital di Seri Kembangan. Genap saja 7 hari umur anak keduanya itu, Ummi Nazeera dan suaminya telahpun mendedahkan wajah dan juga nama anaknya. Pendedahan itu telah dibuat di laman Instagram milik mereka berdua. Pelakon…

Keep Reading

Sambut anniversary ke12, Ajak mahu sampai tutup mata bersama isteri

2,214 views

Diam tak diam, kini dah 12 tahun pelawak popular Ajak dari kumpulan Shiro telah mendirikan rumah tangga dengan Afifah Amin. Kisah mereka berdua ini sering dilabel sweet kerana mereka merupakan pasangan kekasih sejak dari sekolah lagi. Hubungan yang dibina sejak sekolah diteruskan sehinggalah Ajak kini telah pun bergelar sebagai seorang selebriti yang berjaya. Kini 22…

Keep Reading

“Maaf rosakkan mata korang” Nabila Razali komen tentang bajunya yang viral

2,017 views

Nabila Razali pernah memakai satu baju yang menjadi bualan ramai orang sekitar pertengahan bulan lalu. Ini termasuklah pemakaian baju ketika sambutan hari raya yang dipakai olehnya. Pemakaiannya itu dikatakan agak sendat selain pemakaian tudungnya yang singkat, tidak menutup di bahagian dada, seperti yang disarankan agama. Oleh itu, ada netizen yang menulis komen menegur pakaiannya itu.…

Keep Reading

Suara Sharnaaz terus jadi manja bila Azira Shafinaz masuk

12,485 views

Kalau dengar saja nama pelakon Sharnaaz Ahmad, sudah tentu ramai yang kenalnya dengan imej garang apatah lagi Sharnaaz selalu terkenal kelantangannya meluahkan sesuatu pendapat. Tapi kalau ada wanita, imej berkenaan sebernya boleh berubah. Itu yang terjadi dengan Sharnaaz Ahmad. Hal ini dapat disaksikan melalui satu video live oleh Sharnaaz semalam, ketika pelakon ini sedang prmosikan…

Keep Reading

Umur 7 hari, Ayu Raudhah dedah wajah baby kelima, Jibreel nama dipilih

2,540 views

Pelakon berumur 36 tahun, Ayu Raudhah selamat meninmang cahaya mata yang ke lima. Selepas seminggu kelahiran anaknya itu, Ayu dan suaminya Zaquan Adha, pemain bola sepak Malaysia, telah memperkenalkan anak kelima nya itu kepada umum. Mereka berdua telah upload satu video menunjukkan wajah baby terbarunya itu iaitu seorang baby boy. Nama anak kelima ini ialah…

Keep Reading

Dilabel bingai oleh Suhaimi Saad, ini pula komen dan respon Catriona Ross

790 views

Catriona Ross baru-baru ini ada luahkan rasa terkilan dengan sikap sesetengah masyarakat yang cuba untuk pulang ke kampung setelah adanya arahan perintah kawalan pergerakkan. Bekas penyanyi kumpulan nasyid, Suhaimi Saad yang lebih dikenali dengan nama Mosus ada membalas tentang kenyataan Catriona Ross malah melabel pelakion ini sebagai bingai kerana baginya dah setahun orang ikut kata…

Keep Reading

10 foto anak sulung Ain Edruce.. Sedap nama baby

3,393 views

Pelakon dan pengacara terkenal, Ain Edruce akhirnya telah tayang wajah anak sulungnya semalam. Melalui satu video yang dimuatnaik di channel youtube miliknya, Ain Edruce dan suaminya Amirul Hafiz, mendedahkan wajah anaknya buat pertama kali. Mereka juga telah membuat pengumuman nama anak perempuannya itu. Jom baca komen dari Ain dan juga Amirul. “Nama anak kitorang ialah…

Keep Reading

“Kucing lalu, saya lompat atas meja” Faezah Elai nampak kucing macam harimau

506 views

Lumrah manusia mahukan peneman. Antara peneman yang mampu buat hati manusia tersenyum ialah haiwan peliharaan. Kucing merupakan haiwan peliharaan yang paling popular di Malaysia. Namun tak semua orang sukakan haiwan peliharaan termasuk kucing. Malah ada juga orang yang takut dengan kucing ni. Pelakon Faezah Elai ada bercerita tentang kisahnya dengan kucing. Katanya, dia memang bukan…

Keep Reading

“Maafkan boleh, namun kembali seperti dulu, memang tak..” Lufya

2,122 views

Susulan permohonan maaf dari pengacara Fara Hanim kepada dua jirannya iaitu selebriti Rita Rudaini dan juga Lufya Omar, pelakon ini akui ada menerimanya. Jelas Lufya Omar dia telah pun memaafkan Fara Hanim atas kata-kata nya yang telah melabelnya sebagai seorang yang tak percayai vaksin. Namun Lufya menasihati Fara Hanim agar tak ulangi kesalahannya itu lagi.…

Keep Reading

1 2 3 69
Go to Top