Kemana hilangnya Pierre Andre, ini jawapan ibunya

380 views

Pierre Andre antara pelakon yang pernah popular satu masa dulu. Tampil menerusi filem Gol dan Gincu dan drama bersiri santai, Dunia Baru, nama Pierre Andre mencanak naik dan jadi terkenal. Beberapa tahun yang lalu, nama Pierre mula tenggelam dan hilang dari radar dalam industry seni tanah air. Adiknya iaitu Andre Mikail pula dilihat mula lebih…

Keep Reading

Kenyataan penuh Mimi Lana, minta break dengan Syafiq Kyle

402 views

Pelakon utama filem Pusaka, Mimi Lana dan Shafiq Kyle telah menjalin hubungan istimewa selama 5 tahun. Namun semua terlerai juga pada tahun ini. Perkara ini disahkan sendiri oleh Mimi Lana yang mana dia telah pun berpisah dengan Syafiq Kyle pada bulan lalu. Mimi Lana tidak mendedahkan apa puncanya namun berkata mereka berdua mengambil keputusan untuk…

Keep Reading

Sampai menangis Janna Nick dibuatnya

447 views

Kisah cinta antara pelakon popular tanah air Janna Nick dan juga pelakon sedang meningkat naik iaitu Dini Schatzmann mula diketahui ramai. Kalau ikutkan ketika ini, memang mereka berdua ni dah pun secara terbuka akui sedang dilamun cinta. Seperti manusia biasa, kedua mereka amat aktif upload gambar bersama di laman media sosial dan ini membuatkan para…

Keep Reading

Yang kutuk ni mereka tak beli pun muzik, Nabila Razali

213 views

Masih lagi isu tentang nyanyian Nabila Razali yang sedikit terkucil ketika buat persembahan live di satu rancangan televisyen edisi raya, kali ini penyanyi ini tampil memberi satu kenyataan yang agak tegas. Walau ada yang masih lagi beri komen tak berapa nak elok pada dirinya, Nabila Razali yang popular menerusi lagu Pematah Hati ini memberitahu, dia…

Keep Reading

Ucapan istimewa Harris sempena birthday ke 38 Intan Ladyana

317 views

Sedang hangat bercinta, pelakon filem Adnan Sempit, Intan Ladyana dan pasangannya, pelakon baru Harris Alif sekali lagi menerima perhatian dari para netizen di alam maya ketika ini. Kali ini ianya berkisar tentang sambutan hari lahir pelakon jelita ini. Untuk pengetahuan semua, Intan Ladyana telah menyambut hari lahir yang ke 38 tahun, pada tarikh 2 Jun,…

Keep Reading

Ahmad Idham dedah “Dato A” guna dato palsu, siapakah

345 views

Ahmad Idham jadi tumpuan semalam apabila mendedahkan ada seorang dato yang sebenarnya tak ada pun terima anugerah berkenaan. Ahmad Idham muatnaik satu paparan menunjukkan dia sedang semak status dato bermula dengan huruf A. Jelas pengarah dan penerbit ini, dia semak dan dedahkan hal itu unuk sedarkan individu berkenaan yang mana menipu kononnya ada gelaran itu…

Keep Reading

Nyanyian terkucil dan menangis, akhirnya Nabila Razali bagi komen

543 views

Sekali lagi penyanyi Nabila Razali jadi bualan ramai kerana suara live nya. Sebelum ini pernah juga terjadi, namun kali ini, Nabila Razali yang lebih mesra disapa Bella, sekali lagi mendapat komen kurang baik tentang nyanyian live semasa menyanyi lagu popular Peluang Kedua. Bella menyanyikan lagu berkenaan ketika membuat satu persembahan secara langsung di Meletop Mega…

Keep Reading

Saya bersara, rakan pun takde contact atau cari saya dah

478 views

Salih Yaccob kini sudahpun berumur 60 tahun, kini pelawak pelakon dan bekas penyampai radio ini telah pun tinggalkan dunia seni yang diceburinya sekian lama. Setelah bersara dari dunia seni, Salih Yaccob memberitahu tidak ada apa yang nak dirindukan pun tentang industry hiburan ini. Malah beliau sudah rasa puas hati dengan segala apa yang berjaya dicapainya…

Keep Reading

Jangan kedekut dengan isteri, Ebit Lew belanja isteri kereta Audi

462 views

Menerusi laman instaram miliknya, pendakwah bebas, ustaz Ebit Lew dilihat telah muatnaik satu video kereta baru. Video berkenaan menunjukkan ustaz Ebit Lew sedang mencuba kereta mewah berwarna putih yang dikatakan seakan-akan kereta jenama Audi. Ramai yang mengatakan bahawa Ebit Lew telah memberi hadiah kereta mewah berkenaan khas buat isterinya yang tersayang. Di caption, Ebit Lew…

Keep Reading

Raja Afiq bertunang senyap-senyap dengan polis

659 views

Menerusi satu majlis tertutup, pelakon sedang meniti populariti iaitu Raja Afiq, 25 tahun, buat keputusan untuk bertunang dengan gadis pilihannya. Pelakon ini mengesahkan telah bertunang dengan seorang anggota polis iaitu Soffwany Yusoff, 31 tahun. Mengikut rancangan awal, pasangan ini sebenarnya mahu melangsungkan majlis akad nikah mereka pada tahun ini juga, namun segalanya akan diberitahu kelak.…

Keep Reading

1 2 3 40
Go to Top