Cik B sembam muka di sofa, malu tengok lakonan sendiri di TV

837 views

Anak perempuan Dato Seri Vida iaitu Cik B kini dah pun bergelar pelakon. Lakonan pertama Cik b adalah menerusi drama bersiri berjudul Lelaki Lingkungan Cinta. Drama ini baru sahaja start ditayangkan semalam menerusi slot lestari TV3 setiap hari Rabu sampai Jumaat pukul 9 malam. Semalam bermulalah episode pertama, dan Cik B dah ada pun keluar…

Keep Reading

Izreen Azminda upload foto berniqab, bila ditanya ini jawapannya

339 views

Sejak Neelofa melakukan anjakkan paradigm dalam dirinya yang kini dah berniqab, ramai selebriti lain dilihat menjadikannya sebagai idola dan turut cuba untuk berubah. Memang susah, terutama bagi seorag artis, kerana setelah berniqab, mungkin tiada lagi job atau tawaran endorsement terutama dari jenama antarabangsa. Tetapi Neelofa telah nekad dan ini amat mengagumkan. Sebelum ini, Umie Aida,…

Keep Reading

Isteri dedah Dato Aaron Aziz kantoi panggil ‘sayang’ kat pelakon lain

711 views

Bekas pemenang artis paling popular tahun 2012 dan tahun 2014 iaitu Dato Aaron Aziz telah kantoi panggil wanita lain dengan nama sayang. Hal ini telah didedahkan isterinya Datin Diyana Halik meenrusi satu pendedahan di laman media sosial. Dato Aaron Aziz menulis panggilan itu kepada seorang pelakon popular, hai siapakah gerangannya ye? Petang tadi, Diyana Halik…

Keep Reading

Impak Neelofa berniqab buat Ammar Alfian terkesan

627 views

Pelakon Ammar Alfian baru sahaja selamat menyelesaikan perkara yang melibatkan rumahtangganya dengan bekas isteri Nelissa Nezam. Setelah semuanya dah selesai, kini Ammar Alfian dilihat cuba untuk melakukan perubahan yang ke arah lebih positif. Malahan, rupa-rupanya, penghijarahan hebat dari Neelofa yang kini mula memakai niqab atau purdah berjaya membuatkan dirinya terkesan. Ammar Alfian telah akui bahawa…

Keep Reading

“Isu Rm40000 satu malam, ramai mesej kat IG” Ini kenyataan Chacha Maembong

28,475 views

Adik kepada Emma Maembong iaitu pelakon Chacha Maembong sekali lagi tampil membela diri. Kali ini ada isu tentang artis yang mampu raih sebanyak RM40 ribu satu malam, menerusi kegiatan bersama golongan atasan. Memetik dari satu laporan portal Harian Metro, Chacha atau nama penuhnya Siti Aisyah terpaksa sekali lagi membuat kenyataan ekoran ada pihak yang cuba…

Keep Reading

Sekarang duduk serumah Nabil ke? Ini jawapan Ayda Jebat

1,155 views

Ayda Jebat dan Nabil Mahir merupakan pasangan tunang yang amat aktif di laman media sosial. Klalau tengok kat Instagram mereka berdua ni ada saja video yang viral. Pelbagai jenis tarian yang dah dibuat bersama. Dalam perkembangan terkini, ada kata-kata dan pertanyaan dari followernya yang bertanya adakah dia kini dah duduk astu rumah dengan bakal suami,…

Keep Reading

Jarang mat salleh kelakar, netizen terhibur video kekasih Sharifah Sakinah

669 views

Sharifah Sakinah kini sedang bercinta dengan seoarang jejaka barasal dari negara eropah Sweden. Mula berkenalan beberapa bulan yang lepas, Sharifah Sakinah dan Michael Hansen jadi rapat kerana mempunyai minat yang sama iaitu sukakan work out atau bersenam. Ketika ini, Sharifah Sakinah secara terbuka mengakui hubungannya dengan Michael Hansen dan amat serasi bersama. Kalau yang selalu…

Keep Reading

Datin Arianie akan bertegas dengan Dato Hattan, doakan cepat sembuh

720 views

Dato Hattan telah masuk ke hospital kerana jantung tersumbat. Kini keadaan penyanyi ini dalam keadaan yang baik. Hattan telah menerima rawatan selama tiga hari dan mula menunjukkan perkembangan yang baik. Isteri Hattan, Datin Arianie memberitahu, pada mulanya, Hattan mengadu sakit di bahagian dada kemudian menjalar ke tangannya sehingga rasa kebas. Melihat keadaan suaminya itu, Arianie…

Keep Reading

Uqasha Senrose akhirnya mengaku pergi kursus kahwin dengan Kamal Adli

713 views

Ramai yang dah tahu tentang hubungan antara dua pelakon ini iaitu Kamal Adli dan juga Uqasha Senrose. Namun mereka berdua ini tak pernah pun secara umum bercerita atau mengesahkan tentang hubungan mereka itu. Dalam perkembangan terkini, Uqasha Senrose akhirnya akui bahawa dia dan Kamal Adli telah pergi ke kursus kahwin baru-baru ini. Hal ini didedahkan…

Keep Reading

1 2 3 61
Go to Top